Srbi otkrili sramotnu 'tajnu' Siniše Mihajlovića!

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović objasnio je da je Adema Ljajića udaljio iz selekcije jer je prekršio sporazum o ponašanju koji su potpisali svi igrači.

30.5.2012.
9:25
VOYO logo

Fiorentinin napadač tijekom intoniranja himni u ogledu protiv Španjolske, jedini iz srbijanske vrste, nije pjevao himnu. Mihajlović mu je zbog toga pokazao izlazna vrata. "Na početku priprema su svi igrači dobili ugovor koji su pročitali i potpisali. Za mene je to značilo da se slažu s odredbama iz ugovora i da će ih se pridržavati. Da se netko nije složio ili potpisao, taj sada ne bi bio u momčadi. Preko nekih stvari neću prijeći, a jedna od njih je pjevanje državne himne. Svaki naš reprezentativac predstavlja zemlju u svakom trenutku," rekao je Mihajlović i nadodao:

"Ljajić mi nije mogao objasniti zbog čega nije pjevao himnu, tek je rekao da su u pitanju privatni razlozi. Žao mi je jer je on bio igrač na kojeg sam računao. Moja odluka nije usmjerena protiv njega osobno. Isto bih napravio i da je bilo koji drugi igrač učinio ono što je on učinio", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, srpski su mediji otkrili kako novi izbornik od svojih igrača traži da rade ono što on sam nikada nije radio.

"Dok je bio igrač, Siniša Mihajlović gotovo ni na jednoj utakmici koju je igrao za nacionalne selekcije SFRJ ili SRJ nije pjevao himnu. Sramota!", istaknuili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo