'Mrzio sam Igora Štimca, a jasno je i zašto'

'Mrzio sam Igora Štimca, a jasno je i zašto! Poznato je što se događalo u finalu kupa 1991., pa i kasnije, ali nema smisla otvarati tu priču', izjavio je Siniša Mihajlović.

19.3.2013.
8:43
VOYO logo

Tri dana uoči dvoboja s Hrvatskom, izbornik Srbije Siniša Mihajlović još je jednom najavio osvajanje tri maksimirska boda.

"Želim pobjedu, ništa drugo. Nećemo ići na jedan bod, ono da se provučemo, to nikako. Premda se može dogoditi da na kraju budemo zadovoljni i jednim bodom. Realno, Hrvatska je favorit, tu nema dvojbe. Imate bolju, uigraniju, homogeniju momčad, vaši igrači su standardni u velikim europskim klubovima, igrate na domaćem terenu, sve su to elementi koji kažu da bi Hrvatska trebala pobijediti. Ali, ovo je nogomet.", izjavio je Mihajlović i poručio kritičarima u svojoj domovini, koji smatraju kako Srbija protiv Hrvatske ima jako male šanse:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda i narod sumnja u naše sposobnosti. No, ja to ne prihvaćam."

O atmosferi u Zagrebu, Miha je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem atmosferu punu sportske napetosti, onu koja izaziva motiviranost. Mi dolazimo riješeni da zaustavimo Hrvatsku, da joj se bodovno približimo, da otvorimo pitanje borbe za prva dva mjesta. No, rekao sam i ponovit ću, to nije utakmica koja donosi šest bodova, nama susret s Hrvatskom ili Belgijom, na primjer, ima istu težinu."

Za kraj, izbornik Orlova još se jednom prisjetio sukoba s hrvatskim izbornikom Igorom Štimcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrzio sam Igora Štimca, a jasno je i zašto! Poznato je što se događalo u finalu kupa 1991., pa i kasnije, ali nema smisla otvarati tu priču. Ja sam više puta pružao ruku, poručivao mu da zaboravimo što je bilo. Uz uvjet, šalio sam se, da zajedno popijemo bocu pravog dalmatinskog vina. A onda smo se sreli u Varšavi, spontano, ja sam davao neki intervju za englesku televiziju, Igor je prolazio, vidio me, dao mi je ruku, zagrlili smo se... Popili smo kavu, nismo čačkali po prošlosti kao pravi pametni, zreli ljudi", zaključio je Mihajlović u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo