ŠIMUNIĆ SE PRISJETIO TRENUTKA KAD JE BRUTALNIM POTEZOM ZAPALIO BEOGRAD: / 'Publika je bila neprijateljska...'

Image
Foto: Screenshot

Ovim putem pojasnio je zašto je odabrao Vatrene

29.7.2019.
12:22
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac JosipŠimunić gostovao je u radijskoj emisiji The Knight Train koja je bila posvećena Melbourne Knightsima. Riječ je u australskom klubu koji su osnovali hrvatski iseljenici. Tim je povodom pojasnio zašto je odlučio igrati za Hrvatsku, a ne Australiju.

"Bila mi je čast što mogu birati. Moj san je uvijek bio igrati za Hrvatsku. Odrastao sam u Australiji, vjerojatno najboljoj zemlji na svijetu. Kad imaš priliku birati između dvije zemlje, to ti mora biti čast. Mislim da moraš slijediti svoje srce kod donošenja odluke. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, a to je igranje za državu mojih roditelja i djedova“, kazao je Šimunić. Progovorio je i koji mu je najbolji trenutak u reprezentativnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokosio Sulejmanija

"Svaki put kad bih obukao taj dres i slušao himnu", rekao je. Potom su ga pitali za start nad Sulejmanijem tijekom susreta sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je brz, ali ne dovoljno. Kako je bilo igrati na Marakani sa Srbijom? Bilo jako teško igrati u takvoj atmosferi. Publika je bila neprijateljska i bilo je jako teško, a mediji su još napumpali atmosferu. Međutim, na kraju mi se svidjelo“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo