SIMEONE PRED VELIKOM ODLUKOM: / Dobio je basnoslovnu ponudu, ali odgovor mora dati u idućih 20 dana

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Trener madridskog Atletica Diego Simeone dobio je 20 dana za odgovor na ponudu milanskog Intera, tvrdi talijanska Gazzetta dello Sport.

25.4.2017.
7:30
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Aktualni trener NerazzurraStefano Pioli odlično je startao nakon što je na klupi zamijenio Franka de Boera. Posljednjih je tjedana, međutim, Inter u velikom padu i premda su javno dali Pioliju podršku, čelnici kluba su navodno pokrenuli plan dovođenja jakog trenerskog imena koje bi klubu trebalo vratiti stari sjaj.

Spalletti drugi izbor

Izbor je pao na Diega Simeonea koji je posljednjih godina odveo Atletico do naslova španjolskog prvaka te do dva finala Lige prvaka. I ove je sezone Atletico u polufinalu, ali osim što priprema momčad za okršaje protiv gradskog rivala Reala, čini se da argentinski stručnjak mora donijeti i važno odluku o vlastitoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter mu je, tvrdi Gazzetta, ponudio petogodišnji ugovor i plaću od 11 milijuna eura po sezoni. Klub u kojem je igrao od 1997. do 1999. ga želi na svojoj klupi, ali traži i hitan odgovor, točnije Simeone navodno ima 20 dana za konačnu odluku. Bude li Simeoneov odgovor negativan, Gazzetta tvrdi da je drugi Interov izbor aktualni trener Rome Luciano Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo