SIGURNO NIJE OČEKIVAO OVAKVE REAKCIJE: / Kovačić strasno proslavio ulazak u finale. Pogledajte kakve su mu komentare ostavili Terry i Fabregas

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je propustio uzvratnu utakmicu na Stamford Bridgeu protiv svog bivšeg kluba Reala

6.5.2021.
12:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, nažalost nije sudjelovao u utakmicama Lige prvaka između njegova Chelseaja i Real Madrida u kojima je londonska momčad na koncu vrlo uvjerljivo izborila finale gdje će se sudariti s Manchester Cityjem.

Kovačić je propustio uzvratnu utakmicu na Stamford Bridgeu protiv svog bivšeg kluba Reala, koju je Chelsea dobio s 2:0, zbog ozljede mišića, ali očekuje se da će do finala biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je bez obzira na to što nije igrao bio oduševljen ulaskom u finale i uspjehom svoje momčadi pa im je čestitao objavom na Instagramu. Postavio je sliku slavlja iz svlačionice i napisao: "Sljedeća postaja Istanbul". Kovačiću, koji usput rečeno baš na današnji dan slavi 27. rođendan, su se javili i brojni slavni nogometaši poput Johna Terryja, Ivana Klasnića i Cesca Fabregasa koji je ostavio vrlo moćnu poruku - "Grande Kovačić".

Kovačić uistinu i jest velik, jer do sada ima već tri osvojene Lige prvaka s Real Madridom, ali ovo će mu finale biti posebno jer ovaj put nije igrač s klupe ili sporedna figura, već jedan od najvažnijih igrača u momčadi Thomasa Tuchela. Finale se igra u Istanbulu 29. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo