'Sramota! Hajduk nas želi oštetiti!'

U nogometnom klubu iz Šibenika su bijesni nakon što je, prema odluci Disciplinske komisije HNS-a, Hajduk sa 'samo' tri milijuna kuna podmirio dugove prema trećeligašu sa Šubićevca.

1.10.2013.
16:49
VOYO logo

"Ovo je namjera Hajduka da našteti Šibeniku. Poduzimamo sve što možemo da dobijemo novac koji nam pripada", rekao je Goran Pauk, predsjednik Šibenika i župan Šibensko-kninske županije.

Pauk je najavio žalbu UEFA-i i hrvatskim institucijama. Ukidanje suspenzije Hajduku nazvao je sramotnim od strane Hajduka i HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pauk tvrdi da su Hajduku poslali dva prijedloga u kojima su im predložili odgođeno plaćanje duga, ali da s Poljuda nisu odgovarali. Nakon toga su saznali vijest o uplati i ukidanju suspenzije.

"Hajduk je očito jedini vjerovnik koji određuje uvjete plaćanja. Nepoznati su nam uvjeti po kojima je došlo do ovakvog dogovora, a izračun nam je potpuno nejasan. Pretpostavljamo da je iznos umanjen za dio kamata, dug Šibenika prema Hajduku za Joška Kovača te za organizaciju europske utakmice Šibenika na Poljudu. No, sve je to bilo uračunato", rekao je Pauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo