ŠIBENIK IMA LUKSUZ KAO NITKO U HNL-U I ZATO SU POSEBNO OPASNI: ‘Iznenadit ćemo Rijeku na Rujevici’

Šibenčane u prvom kolu čeka Rijeka. Riječani su rekli da se ne brinu posebno zbog Šibenika, no dobili su jasan odgovor

Nakon osam godina u prvu HNL vraća se Šibenik. Dalmatinski klub će, bar na početku sezone bez svojih vjernih Funcuta pokušati izboriti bar opstanak, a možda i iznenaditi. Prednost im je što su odradili dvomjesečne pripreme, što nije bio luksuz ostalih hrvatskih momčadi.

Nažalost, već na početku priprema ostali su bez svog trenera Krune Rendulića koji se zarazio na svadbi u Zagrebu.

“Nije to poremetilo naš plan. Čuli smo se moji asistenti i ja svakodnevno, bili smo u stalnoj komunikaciji. Velika je razlika između prve i druge lige, to je evidentno. Varteks kad je ušao imali su probleme prvih šest mjeseci. Radimo na pojačanjima. Korona nam nije išla u prilog i nadam se da ćemo se ekipirati što prije”, rekao je za RTL trener Šibenika Krunoslav Rendulić.

JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA LOKOMOTIVU: Branič s nastupom za Vatrene odlazi u Grčku

Povratak na veliku scenu

Posljednjih tjedana u Šibeniku se radi na dovođenju igrača koji će pojačati tanak igrački kadar za prvu ligu, a uskoro kreće i prodaja dionica koja bi trebala stabilizirati klub koji se u prvu ligu vraća nakon osam godina. Najslavnije dane Šibenčani su živjeli prije deset godina. Četvrto mjesto u prvenstvu, finale Kupa i povijesni izlazak na europsku scenu.

Šibenčane u prvom kolu čeka Rijeka. Riječani su rekli da se ne brinu posebno zbog Šibenika, no dobili su jasan odgovor:

“Očekujem tešku utakmicu. Rijeka je favorit, mi ćemo dati sve od sebe pa šta bude”, rekao je igrač Šibenika Boris Pandža, a nadovezao se njegov kolega Ivan Bulat:

“Trenirali smo mukotrpno, imali prijateljske utakmice. Dobro izgledamo,  iznenadit ćemo Rijeku na Rujevici”, rekao je Bulat.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr