SETIENU SU NAKON POVIJESNOG DEBALKA ODBROJANI DANI NA KLUPI BARCELONE: / Zna se i tko će ga naslijediti, već je sve dogovoreno?

Image
Foto: Profimedia

Engleski The Sun je dan nakon teškog poraza objavio da će Setien sigurno dobiti otkaz i najavio tko će ga naslijediti

15.8.2020.
10:57
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone u petak su doživjeli težak poraz od Bayerna 8:2 i ispali iz Lige prvaka, nakon čega se čini gotovo sigurnim da će klub napustiti kritizirani trener Quique Setien, koji je već razočarao na klupi katalonskog giganta jer nije uspio obraniti naslov prvaka u Španjolskoj.

Image
ON JE ČOVJEK KOJEM ĆE SE PRIPISATI POVIJESNA BARCELONINA BLAMAŽA: /

Izgleda da ga ništa neće spasiti od otkaza

Image
ON JE ČOVJEK KOJEM ĆE SE PRIPISATI POVIJESNA BARCELONINA BLAMAŽA: /

Izgleda da ga ništa neće spasiti od otkaza

Setien je nakon teškog poraza koji je odgovorio na izjavu braniča Barce Gerarda Piquea da u klubu trebaju promjene nakon ovakvog debakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nešto će se trebati promijeniti'

“Ne želim ulaziti u to, Tu sam tek osam mjeseci. Frustrirani smo i moramo donijeti odluke za budućnost. Nešto će se morati promijeniti jer je Barca tako velik klub”, rekao je Setien te progovorio o svojoj budućnosti.

“Mislim da to ne ovisi o meni. Znam samo da je ovaj poraz bio poniženje za Barcelonu”, rekao je Setien. Ovo je jako bolno za klub i za navijače”, zaključio je trener Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni kandidat

Dan nakon poraza engleski The Sun je objavio da će Setien sigurno dobiti otkaz i najavio tko će ga naslijediti - argentinski stručnjak Mauricio Pochettino koji je bez posla od kraja prošle godine kada je dobio otkaz u Tottenhamu.

Image
Foto: Profimedia, Martin Meissner/AP Photo

Mauricio Pochettino

Španjolski RAC1 je objavio da se predsjednik Barcelone Josep Bartomeu već prošlog tjedna na večeri sastao s Pochettinom i dogovarao njegov dolazak na klupu katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski trener je prvi izbor Barcelone za novog trenera, ali ako dogovor s njim ne zaživi, Katalonci bi ponovno pokušali dovesti svojeg nekadašnjeg legendarnog igrača, a sada trenera katarskog Al Sadda, 40-godišnjeg Xavija, koji ih je ove zime odbio jer smatra da nema dovoljno trenerskog iskustva za dolazak na klupu Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo