SENZACIONALNI OBRAT: / "Mogao bih ostati u Dinamu do kraja karijere"

Image
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Osamnaestogodišnji nogometaš Dinama Ante Ćorić u srijedu je riješio sve probleme koji su postojali između kluba i njega, a dan kasnije je izjavio kako se vidi u modrom dresu još dugo vremena.

7.1.2016.
11:09
Sanjin Strukić / PIXSELL
VOYO logo

"Što se mene tiče, mogao bih ostati u Dinamu koliko treba. Još da se vrate navijači, mogao bih ostati do kraja karijere. To je moj klub, moj grad, svi znaju koliko volim Dinamo. Na balkonu mi je Dinamov grb, pored kojeg se budim", izjavio je za 24 sata.

"Pred njim je puno rada"

Jednako oduševljen raspletom situacije je i Dinamov trener Zoran Mamić koji je za službenu klupsku stranicu rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u klubu smo posljednjih mjeseci jasno govorili kako je Ante budućnost Dinama i da na njega itekako računamo, a izuzetno nam je drago što i druga strana, Ante i njegova obitelj, danas svoju sadašnjost i budućnost vide u Dinamu. Ante voli Dinamo koji je njegov klub i jedino je prirodno da upravo ovdje napravi velike stvari prije nego što ostvari i veliku inozemnu karijeru u koju smo svi uvjereni. Godinama je Ante označen kao ogroman talent pred kojim su velike stvari, pokazao je već svojim igrama kako ima golemi potencijal i da je već danas pravi igrač, no pred njim je još puno rada da dosegne vrh i sretni smo što će to napraviti u svom najdražem klubu."

"Obećali su mi bolji tretman"

Podsjetimo, 18-godišnji nogometaš Dinama Ante Ćorić odlučio je ostati u tom klubu, iako je prije dva mjeseca jasno poručio da želi napustiti Modre. U utorak je obitelj Ćorić održala sastanak u Maksimiru s čelnicima Dinama na kojem su riješene sve razmirice. Ćorić je u studenom sazvao presicu u obiteljskom kafiću i objavom da želi otići iz Dinama šokirao klub. "Gotovo je, želim otići iz Dinama! Ne igram, nisam im potreban, ovo više nema smisla", požalio se tada 18-godišnji Ćorić, istaknuvši da je glavni razlog za odlazak odnos kluba prema njemu. Sada je mladi dinamovac objasnio kako je izgledao sastanak u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, danas smo se sastali, otvoreno razgovarali. I sve se dogovorili. Ljudi iz kluba obećali su mi bolji tretman, to je sve što sam tražio. Sada znam da ću ovdje igrati, postati važan igrač. Meni je najvažnije da će u budućnosti sve biti korektno. A ja ću i dalje maksimalno izvršavati svoje obveze prema klubu", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo