SJAJNI NOVI DALIĆEV ADUT ODUŠEVIO ČITAVU NJEMAČKU: / Upravo zbog ovog za njega govore kako će biti nositelj Vatrenih

Image
Foto: Profimedia

Wolfsburg se odličnim driblingom oslobodio svog čuvara na rubu kaznenog prostora

13.9.2019.
22:59
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo (21) bio je asistent u 1-1 (1-1) remiju Wolfsburga na gostovanju kod Fortune u Duesseldorfu u prvoj utakmici 4. kola njemačkog prvenstva.

Brekalo se odličnim driblingom oslobodio svog čuvara na rubu kaznenog prostora

Brekalo se odličnim driblingom oslobodio svog čuvara na rubu kaznenog prostora, a zatim s gol-aut linije poslao povratnu loptu do svog centarfora Weghorsta koji je sa sedam-osam metara pogodio za 1-1 u 39. minuti. Prethodno je Fortuna povela sjajnim udarcem Giesselmanna u 16. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Fortuna Duesseldorf's German defender Matthias Zimmermann (L) and Wolfsburg's Croatian midfielder Josip Brekalo vie for the ball during the German first division Bundesliga football match Fortuna Duesseldorf v VfL Wolfsburg in Duesseldorf, western Germany on September 13, 2019., Image: 470742030, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Image
DALIĆ RIJEŠIO VELIKU DVOJBU: /

Ovo je Hrvatska koja će napasti Slovačku; no, jedna njegova odluka itekako je upitna i bode u oči

Image
DALIĆ RIJEŠIO VELIKU DVOJBU: /

Ovo je Hrvatska koja će napasti Slovačku; no, jedna njegova odluka itekako je upitna i bode u oči

Igrao do 90. minute

Brekalo je za Wolfsburg igrao do 90. minute. S osam bodova Wolfsburg je trenutačno drugi na ljestvici, bod više ima vodeći RB Leipzig, a bod manje treći Bayern. Fortuna je 11. s četiri boda. Dobra je to vijest za Zlatka Dalića i Hrvatsku pred kojima su tri utakmice u eurokvalifikacijskoj grupi E protiv Mađarske na Poljudu 10. listopada, kao i protiv Walesa u gostima tri dana kasnije, a natjecanje u kfalifikacijama u grupi će se završiti za Hrvatsku, nadamo se uspješno, 16. studenog u Osijeku protiv Slovačke.

Image

single club/league/player publications/services.

Josip Brekalo of Croatia takes on Kyle Walker of England England v Croatia, UK - 18 Nov 2018, Image: 396943888, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Već skoro tri godine pruža izvrsne predstave u Bundesligi

Taj srdačni mladić već skoro tri godine pruža izvrsne predstave u Bundesligi, bez njega se ne može zamisliti momčad Wolfsburga, a sve više postaje nezamljenjiv i u reprezentaciji Hrvatske. Stručnjaci, treneri, svi oni koji se razumiju u nogomet tvrde da će Brekalo uskoro postati jedna od najvećih zvijezda Vatrenih, da je on sigurno nogometaš koji će obilježiti budućnost hrvatskog reprezentativnog nogometa i na kojeg će se Zlatko Dalić moći osloniti i u onim najvećim, najvažnijim utakmicama na velikim natjecanjima. Daj Bože da to budu četvrtfinala, polufinala, finala, kao što smo igrali na SP-u 2018., tijekom tog povijesnog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik jako hvali Josipa Brekala i Nikolu Vlašića i ističe spomenute kao igrače koji će u budućnosti biti nositelji igre. Već sad spomenuti dvojac pokazuje kvalitetu za prvih 11, u to nema sumnje, a što će raditi u budućnosti, e to će biti strašno... Jer, njima je samo nebo granica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo