BOMBA IZ KATALONIJE / Senzacija na pomolu: Barcelona prati supertalentiranog Hrvata koji je zadivio cijelu Europu?

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Već dugo kruže glasine kako Šimića u svojim redovima žele vidjeti brojni velikani

27.4.2022.
21:24
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Supertalentirani hrvatski napadač Roko Šimić (18), sin legendarnog Vatrenog Darija Šimića, ove sezone igra u nevjerojatnoj formi i postiže golove "kao na traci".

Image
ČUDESNI HRVAT /

Talijani tuguju za Rokom Šimićem: 'On je novi Haaland, Milan nije iskoristio savršenu priliku...'

Šimić je mladi U21 hrvatski nogometni reprezentativac i jaka karika austrijskog drugoligaša Lieferinga te juniorske momčadi RB Salzburga. U dresu austrijske momčadi nedavno je briljirao u polufinalu Lige prvaka mladih protiv Atletico Madrida te je u prvom poluvremenu bio dvostruki strijelac, a jednom je i asistirao za 3-0 prije odmora, čime je trasiran put RB Salzburgu prema pobjedi i finalu u kojemu su Austrijanci izgubili od Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašan ovosezonski niz pogodaka Roka Šimića tako je samo nastavljen i došao je do brojke od 25 golova. Donedavni napadač Lokomotive ove sezone je zabio 13 pogodaka za Liefering te je trenutačno četvrti strijelac druge austrijske lige. U Ligi prvaka mladih je dao šest pogodaka, kao i za Hrvatsku U21 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Talijani tuguju za njim

Šimić je zahvaljujući sjajnoj formi ove sezone privukao veliku pažnju, prozvan je "novim Haalandom", a talijanski Calciomercato ranije ovoga tjedna je prozvao Milan što nije iskoristio priliku i ranije kupio roka za četiri milijuna eura, dok je još bio član zagrebačke Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je svojim nastupima oduševio čitavu nogometnu Europu pa već dugo kruže glasine kako ga u svojim redovima žele vidjeti brojni velikani, a sada se u priču uključio i novi gigant - španjolska Barcelona.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kako javlja katalonski Sport, skauti Barcelone su bili na finalu Lige prvaka mladih kako bi gledali dva igrača - Chera Ndoura iz Benfice i Salzburgovog Roka Šimića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skauti Barcelone su njima posvetili posebnu pozornost", piše katalonski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo