SENZACIJA NA POMOLU: / Simeone preuzima Chelsea i dovodi hrvatsku zvijezdu!?

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Španjolski su mediji posljednjih dana pisali kako je argentinski stručnjak Diego Simeone, aktualni trener Atletico Madrida, dogovorio prelazak u Chelsea.

20.2.2016.
11:01
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Kako izvještava španjolski tjednik Don Balon na svojoj internetskoj stranici, Simeone silno želi veznjaka Barcelone Ivana Rakitića. Spomenuti izvor podsjeća da je Argentinac želio 27-godišnjeg hrvatskog reprezentativca dovesti iz Seville u Atletico, ali nije uspio konkurirati ponudi Barcelone.

Želi i Cavanija i Reusa

Sada se nada da će, ako postane menadžer Chelseaja, izdašnom novčanom ponudom nagovoriti Katalonce da se odreknu jednog od glavnih aduta. Simeone smatra da, koliko god važan bio, Rakitić u Barceloni ipak nema status nedodirljivog igrača, posebno nakon dolaska Arde Turana, te da bi u slučaju dobre ponude mogao biti prodan. Naravno, pitanje je i što će na eventualnu mogućnost transfera reći sam igrač koji u ovom trenutku pregovara o produljenju suradnje s europskim prvacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Don Balon navodi imena još dvojice igrača koje će Simeone nastojati dovesti u London ako postane trener Chelseaja. Riječ je o napadaču PSG-a Edinsonu Cavaniju, te krilnom igraču Borussije Dortmund Marcu Reusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo