KUD BAŠ U TAJ KLUB / Senzacija koju nitko nije očekivao. Slaven Bilić i Niko Kovač bore se za klupu posrnulog europskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi

8.1.2022.
20:10
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski izbornik, Slaven Bilić, sporazumno je raskinuo ugovor te više nije trener kineskog prvoligaša Beijing Guoana. Tu je vijest službeno objavio ovaj kineski klub tijekom subote, a uz to je navedeno kako je 53-godišnji hrvatski strateg odlučio napustiti klub "kako bi bio sa svojom obitelji u vrijeme pandemije COVID-19“.

Bilić je u Beijing Guoan došao u siječnju 2021. godine te je odveo momčad do petog mjesta u kineskom prvenstvu koje je netom završilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na mjestu izbornika Hrvatske Bilić je ranije još radio u Hajduku, Hrvatskoj U-21, moskovskom Lokomotivu, Bešiktašu, West Hamu, Al-Ittihadu i West Bromwichu.

Image
EKSPRESNO RJEŠENJE /

Monaco predstavio nasljednika Nike Kovača, novi trener već je stigao

Image
EKSPRESNO RJEŠENJE /

Monaco predstavio nasljednika Nike Kovača, novi trener već je stigao

Bilić i Kovač konkuriraju

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi, tražio ga je turski Fenerbahče, ali Bilić je tada još bio trener Beijinga i otklonio je mogućnost preuzimanja turskog velikana. No, sada je Bilić slobodan i možda padne dogovor, ali stvar je u tome što će Bilić imati opasnu konkurenciju za preuzimanje klupe posrnulog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, turski mediji pišu kako za isto mjesto konkurira i Niko Kovač, koji je nedavno dobio otkaz u Monacu.

"Iako 53-godišnji Bilić čeka ponudu, u Feneru još nisu poduzeli službenik korak. Primijećeno je da su neki od čelnika bili mišljenja da trebaju dovesti trenera s kojim se nitko neće posvađati te da su bili hladni prema Biliću. Ipak, Bilić je među najistaknutijim kandidatima predsjednika Alija Koca", navode s NTVSporta i zatim otkrivaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na popisu se našao i Niko Kovač, koji je napustio Monaco. Ali Koc je također kontaktirao Kovača kada je napustio Bayern, ali tada pregovori nisu uspjeli. Očekuje se da će Fenerbahče i Kovač uskoro imati razgovor", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo