SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE: / Zidane postigao dogovor s novim Galacticosom, Real ostaje lakši za 145 milijuna eura?

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Puno se imena povezuje s dolaskom na Santiago Bernabeu ovog ljeta

29.3.2019.
13:42
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Real Madrida stigle su brojne glasine oko pojačanja koja će doći na Santiago Bernabeu. Razna imena već se danima vrte u španjolskim medijima. Kylian Mbappe, Eden Hazard, Miralem Pjanić, Luka Jović, samo su među nekima. Sve su glasnija nagađanja i im je jedna od glavnih meta Paul Pogba. Pogotovo nakon što je rekao da je san svakog nogometaša igrati za Madrid, a sada je tu i Zinedine Zidane.

Nešto se pita i Engleze

"Kao što sam uvijek govorio, Real Madrid je san za svakoga. To je jedan od najvećih klubova svijeta. Trener je ondje i Zinedine Zidane što je također san svakog onog tko voli nogomet”, rekao je prije desetak dana da bi sada stigla vijest da je već obavio razgovor s legendarnim sunarodnjakom i rekao 'da'. Objavio je to španjolski tabloid OK Diario uz napomenu da Real planira ponuditi 145 milijuna eura Manchester Unitedu, dok veznjak traži 16 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Manchester United's French midfielder Paul Pogba celebrates with his medal and Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic (R) after the UEFA Europa League final football match Ajax Amsterdam v Manchester United on May 24, 2017 at the Friends Arena in Solna outside Stockholm. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)

Ima li istine u tome znat će se vrlo skoro, međutim ne treba zaboraviti da je igrač pod ugovorom s engleskim velikanom još dvije godine te da United ima opciju produljenja istog za još jednu. Njima novci nisu potrebni jer su jedan od najbogatijih svjetskih klubova, a znaju i koliko bi im teško bilo pronaći Pogbinu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo