SENZACIJA IZ ITALIJE: / Sprema se povijesna izdaja! Inter poslao nemoralnu ponudu za ikonu Rome

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Inter je pripremio nevjerojatnu ponudu za 34-godišnjeg igrača Rome Danielea de Rossija.

1.5.2017.
20:01
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

A ta ponuda glasi: 11 milijuna eura za dvije sezone! Ovu uistinu senzacionalnu vijest javlja Sky Sports Italia. Danieleu De Rossiju, žestokom Rominom veznjaku u ponedjeljak je Inter ponudio dvogodišnji ugovor i plaću od 5.5 milijuna eura godišnje, pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danieleu de Rossiju za manje od dva mjeseca ističe ugovor. Rominu ponudu za produljenje suradnje je odbio, nezadovoljan visinom godišnje plaće, a sad mu se ukazala finacijsko isplativa prilika uz mogućnosti igranja u slavnom i ambicioznom klubu koji se želi vratiti na staze stare slave.

Image
Foto: AFP, GABRIEL BOUYS

Sky Sports Italia piše i kako je vijest da je de Rossi odbio svoju Romu, uzbudila i Juventus i Milan, ali inter je bio najbrži. Nerazzuri traže upravo ono što De Rossi je - vođa momčadi na sredini terena, igrač sposoban pružiti dobru partiju, koji grize, koji se ne predaje i koji ima čvrstu ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Roma čula da je njihova klupska ikona (igra u Romi poput Tottija čitavu karijeru) od Intera dobila ponudu jednogodišnjeg ugovora s honorarom od 3.5 milijuna eura, ali koji bi s bonusima mogao narasti do 4 milijuna, uz klauzulu produljenja na još jednu godinu, odmah je Rossiju poboljšala ponudu, ali Rosi je i tu ponudu odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sad vrijedi vidjeti hoće li Daniele de Rossi popustiti pod "mirisom novčanica" ili će ljubav prema svetom klubu za njega i gradu iz kojeg mu se ne ide i kojeg obožava, u kojem je prošao put od omladinske škole, do skoro sad igračke mirovine, na kraju prevladati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo