Svaka čast, ali... / Savez poslao poruku Tottenhamu: Zbog ovoga nikako ne mogu osvojiti Ligu prvaka

Image
Foto: PIXSELL

Daleko je era Crotenhama u kojem su svojevremeno žarili i palili Luka Modrić, Niko Kranjčar. Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa

18.4.2019.
21:35
PIXSELL
VOYO logo

Samo nekoliko sati nakon što je Tottenham proživio pravu dramu i preko goropadnog Manchester Cityja prošao u polufinale Lige prvaka, voditelji društvenih mreža hrvatskog nogometnog saveza objasnili su Spursima zašto nemaju pravo nadati se naslovu prvaka Europe.

Razlog je jednostavan - u svojoj momčadi nemaju Hrvata. Daleko je era Crotenhama u kojem su svojevremeno žarili i palili Luka Modrić, Niko Kranjčar. Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa pa je HNS u svojoj objavi ilustrirao da je sve što je potrebno za osvojiti Ligu prvaka - bar jedan hrvatski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistika ne laže. U posljednjih šest sezona momčad u kojoj je igrao bar jedan Hrvat osvajala je naslov prvaka Europe. 2013. Bayern s Mandžukićem, 2015. Barcelona s Rakitićem, a u ostale četiri sezone Luka Modrić je s Mateom Kovačićem osvajao trofej s Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine, pak, Ajax na golu ima Dominika Kotarskog, Ivan rakitić još je uvijek u Barceloni, dok je Lovren u Liverpoolu. Ništa, ljetni prijelazni rok je blizu pa mogu pokušati dogodine osvojiti najjače nogometno klupsko natjecanje na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo