SASVIM DRUGAČIJI RONALDO: / 'Zlatna lopta? Nisam opsjednut individualnim trofejima'

Image
Foto: AFP

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo priznao je u razgovoru za Marcu da je iza njega najbolja sezona u karijeri.

24.7.2016.
16:03
AFP
VOYO logo

Takva ocjena i ne čudi previše jer, iako mu individualne brojke prošle sezone možda i nisu bile najbolje, u dresu Real Madrida je osvojio Ligu prvaka, a s reprezentacijom Portugala se uspeo na europski tron. Ukupno je u prošloj sezoni postigao 54 pogotka.

'Najbolja sezona u karijeri'

"Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri što se tiče trofeja. Osvojio sam dva velika natjecanja i zaista sam presretan. Ponosan sam na uspjeh reprezentacije i Real Madrida i osjećaj je zaista sjajan", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je osvojio dva velika trofeja, Ronaldo je postao nogometaš s najviše nastupa na europskim prvenstvima (21), te prvi nogometaš koji je bio strijelac na četiri europska prvenstva. S devet postignutih golova izjednačio se s Michelom Platinijem kao najbolji strijelac u povijesti kontinentalnih smotri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam li se osvajanju Zlatne lopte ? Nikada ne očekujem individualne trofeje. To nisu stvari kojima sam opsjednut. Sigurno imam priliku ove godine jer sam osvojio dva velika trofeja", poručio je trostruki osvajač Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo