SAN JE POSTAO NOĆNA MORA: / Zvijezda Real Madrida na klupi protiv Juventusa?

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Ako ćemo vjerovati pisanju europskih medija, Gareth Bale neće započeti večerašnje finale Lige prvaka (20.45) u Cardiffu.

3.6.2017.
15:40
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Pitanje dana uoči sraza Real Madrida i Juventusa na Millenium stadionu je hoće li Zinedine Zidane krenuti s Garethom Baleom od prve minute? Sjajni Velšanin koji je imao velikih problema s ozljedama ove sezone, trebao bi krenuti s klupe u svom gradu Cardiffu gdje je miljenik navijača.

UŽIVO IZ CARDIFFA! NET.HR NA FINALU LIGE PRVAKA: Jedna je fotografija upravo postala hit, nitko ne zna zašto je to napravio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje je dana uoči finala Bale ili Isco. 'Ova dva igrača su kompitabilna i mogu igrati zajedno, kaže Zidane'. Pa naravno da jesu. Svatko je. Jedino Navas i Casillas nisu i ne mogu braniti zajedno", šaljivom je tonu započeo tekst urednik madridskog AS-aAlfredo Relano i objašnjava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI ANKETE NET.HR-A: Prognozirali ste neizvjesno finale koje je podijelilo nogometni svijet

"Puno utakmica je Bale izgubio zbog ozljeda, a sada su tu i neki drugi igrači koji igraju bolje od njega", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa od 100 milijuna nedavno je govorio o tome kako mu je san zaigrati u Cardiffu i zabiti gol. Međutim, iako se oporavio, nije u potpunosti spreman i pitanje je hoće li Francuz riskirati s njim ili će šansu dati sjajnom Iscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svim europskim medijima, posebno onim španjolskim, utakmica će započeti s Baleom na klupi. Isco će biti iza Cristiana Ronalda i Karima Benzeme ili na desnom krilu ako Portugalac bude zaigrao na lijevom.

Proteklih tjedana pisalo se o tome kako bi Bale na kraju sezone, ovog ljeta, mogao napustiti Santiago Bernabeu i vratiti se u Englesku, gdje ga već godinama želi Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo