'Samo jedan čovjek može voditi Hrvatsku protiv Srba!'

'Recite mi, koja je Srbija na FIFA-inoj ljestvici, a koja je Hrvatska?

1.8.2011.
11:26
VOYO logo

Vrlo je vjerojatno da će hrvatski i srbijanski savez, u koordinaciji s FIFA-om i UEFA-om, dogovoriti da navijači ne idu na gostovanja na susrete Hrvatske i Srbije.

"Rano je govoriti o tome, ali sigurno će nam sigurnosni aspekt biti najveći problem", poručio je iz Rija Zorislav Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je bilo i 1997. kad su igrali Dinamo - Partizan i 1999. kada na sudare Hrvatske i SR Jugoslavije nisu putovali navijači.

"Mi bismo rado pratili kockaste i bodrili ih na svim gostovanjima, ali očekujemo da ipak dođe politička odluka da se zabrani naš odlazak u Beograd i dolazak navijača iz Srbije u Hrvatsku", rekao je Krunoslav Brlević, predsjednik navijačke udruge Uvijek vjerni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I trener svih trenera Miroslav Blažević sa zanimanjem je pratio ždrijeb kvalifikacijskih skupina za SP 2014. u Rio de Janeiru.

"Recite mi, koja je Srbija na FIFA-inoj ljestvici, a koja je Hrvatska? Ne treba čovjek biti osobito pametan da bi po tome zaključio kako je Hrvatska veliki favorit u toj skupini. Međutim, to i jest često naš problem, da se s tim teretom ne znamo nositi. I kad me već pitate, neće Srbija biti jedina opasnost u toj skupini: čuvajte se Makedonije ako je ja preuzmem!", kaže Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi trebao voditi Hrvate protiv Srba, s obzirom na to da se Bilić povlači?

"Samo jedan čovjek, Igor Štimac!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon, jedna od pet Zvezdinih zvijezda, početkom lipnja dao je veliki intervju za tjednik Max i komentirao mogućnost da se u dodatnim kvalifikacijama za EURO 2012. sudare Hrvatska i Srbija. Evo što je tada rekao.

"Htio bih tu utakmicu. I volio bih da već jednom tenzije, kada je sport u pitanju, prestanu. Tragedija se dogodila, a nije trebala i zbog toga moramo žaliti. Ali moramo i živjeti dalje. Dobro poznajem hrvatsku vrstu i mislim da bi Srbija imala priliku. Razlika je u nijansama, meni su moji nogometaši najbolji na svijetu. Bilo bi uzbudljivo, ali to ne bih shvatio kao loš ždrijeb. Srbija može nadjačati Hrvatsku!", poručio je tada Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107310040006 arti-201107310385006 arti-201107290921006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo