BRACO SALIHAMIDŽIĆ OŠTRO KRITIZIRAO NIKU KOVAČA I IGRAČE: / Ovako nešto još nismo čuli od sportskog direktora Bayerna

Image
Foto: Profimedia

Kovačev junak bio je igrač kojeg je umalo otpisao. Thomas Müller zabio je za pobjedu u posljednjim trenucima utakmice

30.10.2019.
8:31
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač i njegov Bayern izvukli su veliku pobjedu u šesnaestini finala njemačkog kupa. Gotovo je kritičan za njih bio drugoligaš Bochum koji je poveo na početku, dobro se držao, no golovima Gnabryja i Müllera ipak je slavio bavarski klub.

Nakon teško izvojevane pobjede oglasio se sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić koji je izrazio ogromno olakšanje činjenicom da je ta utakmica napokon završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo top večer, top, top. Igrali smo jako dobro, zaista smo dobro odigrali", rekao je Braco ironično pa nastavio:

"Sretni smo jer dse vraćamo natag u München. Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti. Ne možemo ju i nećemo analizirati. Hvala Bogu da imamo novu utakmicu za tri dana. Bochum je vjerojatno trebao zabiti još jedan ili dva pogotka", rekao je Salihamidžić nakon utakmice za njemačku televiziju Sport1. Inače je Salihamidžić uvijek pokazivao potporu Niki Kovaču, no ovaj put bio je dosta kritičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz ljubaznosti sam stao pred vas, a sad vas molim da me pustite da idem kući. Ok?", poručio je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine na kraju razgovora s novinarima.

Neuer: 'Svatko treba krenuti od sebe'

Oglasio se i vratar njemačke reprezentacije i Bayerna Manuel Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To kako smo mi igrali u prvom poluvremenu je uistinu tužno i razočaravajuće. Ne znam koji je razlog. Kao da nismo svojim glavama u utakmici i kao da se ne želimo kvalificirati dalje. To je tako izgledalo. Važno je da svi krenu od sebe. Ne trebamo razgovarati o pojedincima, sustavu, treneru ili bilo kome drugom. Također ne trebamo tražiti izgovore oko terena, reflektora, vjetra, sunca ili bilo čega", objasnio je Neuer.

Image
NIKO KOVAČ NA UDARU BIJESNIH NAVIJAČA: /

Krenula kampanja za njegovu smjenu: 'Nema pojma što radi...'

Image
NIKO KOVAČ NA UDARU BIJESNIH NAVIJAČA: /

Krenula kampanja za njegovu smjenu: 'Nema pojma što radi...'

Kovačev junak bio je igrač kojeg je umalo otpisao. Thomas Müller zabio je za pobjedu u posljednjim trenucima utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabiti pogodak u knockout utakmici u ovakvom scenariju uvijek je lijepo. S igrom, s druge strane, ne možemo biti zadovoljni. Moramo sami sebe analizirati u sljedeća tri dana", rekao je nakon utakmice Müller za Sport1.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo