tužne vijesti / Sada je službeno: Preminuo je Mino Raiola

Image

Nogometni menadžer Mino Raiola preminuo je u 54. godini, objavila je njegova obitelj na društvenim mrežama.

30.4.2022.
16:26
VOYO logo

"U beskrajnoj tuzi dijelimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg nogometnog agenta koji je ikada bio", stoji u uvodu objave na službenom Raiolinom profilu

"Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u povijesti modernog nogometa. Zauvijek će nam nedostajati. Minova misija da nogomet učini boljim mjestom za igrače nastavit će se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštivanje privatnosti obitelji i prijatelja u ovom trenutku tuge."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u četvrtak su vodeći talijanski mediji objavili da je Raiola preminuo. Međutim, ubrzo se on oglasio na svojim društvenim mrežama izjavom: "Moje trenutno stanje za one koji se pitaju: Popizdio jer me ubijaju drugi put u četiri mjeseca. Čini se i da sam sposoban oživjeti." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, njegova agencija demantirala je za AFP navode prema kojima je umro. Na upit je li Raiola preminuo odgovoreno je da je "Mino živ" te da su vijesti o njegovoj smrti "fake news". Agencija nije željela dati više informacija o njegovom zdravstvenom stanju ni otkriti od čega boluje. Poznato je da je u siječnju bio hospitaliziran zbog operacije na plućima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo