'S ONE STRANE MARJANA': / Pogledajte kako su Torcidaši sinoć zapalili Split

Image
Foto: Screenshot: You tube

Nogometaši Hajduka su s 6:2 pregazili Sillamäe Kalev i izborili nastup u drugom pretkolu Europske lige, a navijači su dali posebni pečat ovom europskom dvoboju.

10.7.2015.
8:22
Screenshot: You tube
VOYO logo

Prava ludnica vladala je u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi. Hajduk je protiv Sillamäe Kalev imao veliku navijačku podršku, dostojnu Europske lige. Najvjerniji navijači Hajduka najavili su invaziju na Zagreb na derbi, sprema se 30 autobusa iz Dalmacije, a jučer nakon utakmice hajdukovci su priredili vlastiti mali show.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Naime, prema pisanju Dalmatinskog portala, nakon Hajdukove pobjede nad ekipom Sillamae Kalev dobar dio navijača je učinio đir s automobilima po Splitu. Torcidaši obično karusele održavaju prije velikih susreta, a sada se to dogodilo i nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači napravili show

Na par mjesta se zapalila pirotehnika, a stotinjak navijača je s motorima i automobilima došlo i do crkve sv. Frane gdje se skandiranjem najavio derbi s Dinamom.

Sve u svemu, jučer je bilo poprilično veselo prije, za vrijeme i nakon sraza s Kalevom, navijači su ponovno svojojoj momčadi bili dostojni dvanaesti igrač, a sada je na redu derbi u Maksimiru, za kojeg se nadamo kako će nakon dugo vremena to biti onaj pravi nogometno-navijački derbi, kakav se nekada igrao, kakvog dugo vidjeli nismo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo