BIT ĆE NAPETO / Dalića i dečke čeka pakleni posao u nedjelju. Ruski izbornik poslao važnu poruku Vatrenima uoči zadnje utakmice

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ruski izbornik Valerij Karpin nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe u prvom poluvremenu

11.11.2021.
21:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ruska nogometna reprezentacija u susretu je pretposljednjeg, 9. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru kao domaćin u Sankt Peterburgu svladala Cipar s uvjerljivih 6-0 zadržavši prvo mjesto uoči gostovanja u Splitu.

Rusija je povela već u 4. minuti golom Jerohina, da bi susret bio riješen početkom drugog dijela kada je u razdoblju od 55. do 62. minute Rusija postigla tri pogotka, a strijelci su bili Molov (55), Mostovoj (56) i Sutormin (62). Pred kraj susreta pobjedu su potvrdili Zabolotni (82) i Jerohin svojim drugim golom u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski izbornik Valerij Karpin nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe u prvom poluvremenu, no u nastavku je "Zbornaja" odigrala odlično.

"Nije mi se svidjelo prvo poluvrijeme, ali nisam ni morao puno govoriti igračima u poluvremenu. Samo sam korigirao pozicije nekih igrača. Momci su sami znali što trebaju promijeniti, i jesu. Sada ovo moramo zadržati za utakmicu u Hrvatskoj i ostvariti pozitivan rezultat," kazao je Karpin za Sport-Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IMAMO OVEĆI PROBLEM /

Kako ćemo na Svjetsko prvenstvo? Evo što golema pobjeda Rusije znači za Vatrene

Image
IMAMO OVEĆI PROBLEM /

Kako ćemo na Svjetsko prvenstvo? Evo što golema pobjeda Rusije znači za Vatrene

'Nemam ih potrebe dodatno motivirati'

Ruski strateg je naglasio kako je brzi gol previše opustio njegove igrače, no istaknuo je kako je bio zadovoljan golijadom svoje momčadi u drugom poluvremenu.

"Naravno, da sam zadovoljan. To ne može igrati negativno prije utakmice s Hrvatskom. Dobro smo, pobijedili smo Cipar sa 6-0, a sada slijedi Hrvatska. Nemam potrebe dodatno motivirati igrače, svi razumiju o čemu je riječ. A uvjerljiva pobjeda samo dodaje pozitivne emocije," poručio je ruski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo uvjerljivom pobjedom nije skrivao dvostruki strijelac Jerohin.

"Bilo je važno pobijediti. To je bio glavni zadatak i uspjeli smo. Drago mi je što sam zabio dva gola. Sada možemo početi razmišljati o utakmici protiv Hrvatske. Sada, s ovim duhom, olakšat će pripreme za dalje," kazao je veznjak Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo