Bilić opet ostao bez pobjede: 'Znamo što je problem'

Hrvatski strateg Slaven Bilić i njegov Lokomotiv i dalje čekaju premijernu pobjedu u nastavku sezone, u ruskoj Premierligi. Ove subote je Lokomotiv na svom terenu odigrao 1:1 protiv Tereka.

6.4.2013.
20:07
VOYO logo

U pitanju je bila utakmica 23. kola, kao i četvrta u nastavku sezone kako Bilić nije vodio svoju momčad do pobjede. Bio je to drugi remi u četvrtom nastupu tijekom nastavka, a uz to klub ima dva poraza. Europa je sve dalje i dalje za Bilića, čija se momčad nalazi na desetom mjestu.

Ono najbitnije, pogoci, su pali u prvih šest minuta. Prvo je Slovak Đurica doveo Lokomotiv u vodstvo u 4. minuti, ali je samo dvije minute kasnije izjednačio Mauricio za već tada konačnih 1:1. Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu za Bilićevu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da ne možete pronaći problem zbog čega vaša momčad igra ovako slabo?

"Ne bih se složio s vama. Znamo što je problem i pomalo ga rješavamo, ali i dalje nas neće. I dalje ne možemo do pobjede", kazao je Bilić novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li glavni problem napadači?

"Loše je kada nam glavni strijelac ne zabija, kao što je to slučaj s N'Doyeom. No, ne smijem sve svaljivati na napadače, ne bi bilo pošteno. U ogledu protiv Tereka su nam nedostajali neki bitni vezni igrači, pa je i lopta teže dolazila prema naprijed. Teško je zabijati kada nedostaju vezni igrači, oni su često pola pogotka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se pauza u prvenstvu nije iskoristila na bolji način, zašto se nisu dovela prava pojačanja?

"Mnogo smo o tome pričali i mnogo se na tu temu reklo. Ja i dalje smatram da je sadašnja momčad itekako kvalitetna, te može napraviti ono što zadovoljava sve kriterije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener Robert Prosinečki i njegov Kayserispor upisali su uvjerljivu domaću pobjedu u ogledu 28. kola turske Süper Lig. S 4:1 je pobijeđen Elazigspor.

Ništa nije uspio spasiti niti hrvatski vratar Vanja Iveša, koji je tako četiri puta tijekom meča kapitulirao na vratima Elazigspora. Recimo i da je Kayserispor ovom pobjedom izašao iz kratkotrajne krize, te je dobio utakmicu nakon dva izgubljena prvenstvena ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je u 7. minuti Brazilac Bobo postigao pogodak za 1:0, dok su u 29. minuti domaći navijači opet slavili jednog Brazilca, Fabija Bilicu, koji je tada postigao autogol za 2:0 domaćina.

Do kraja ogleda su gosti postigli počasni pogodak (Kaloglu iz penala), a domaćin još dva i oba je potpisao Argentinac Pablo Mouche. Kayserispor je trenutačno sedma momčad na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo