Ronaldo zatražio hitan sastanak s predsjednikom

Španjolske, ali i svjetske medije preplavili su napisi da je Cristiano Ronaldo nesretan u Real Madridu i da želi napustiti Kraljevski klub.

3.9.2012.
12:26
VOYO logo

Sve se zakuhalo nakon 3. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojem je Real rutinski na Santiago Bernabeuu uz dva gola Ronalda savladao Granadu 3:0 i upisao prvi trobod u sezoni. Naime, Ronaldo svoje golove nije uopće slavio, a po završetku utakmice ponudio je djelomično objašnjenje. "Tužan sam iz profesionalnih razloga. U klubu znaju zbog čega. Zbog toga nisam slavio golove, jer jednostavno nisam sretan. Ljudi u klubu znaju o čemu se radi. Naglašavam da su u pitanju profesionalni, a ne osobni razlozi", rekao je najbolji igrač Reala. Španjolski sportski list As navodi da je u subotu Cristiano zatražio hitan sastanak s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, na kojem mu je objasnio da je nesretan i sugerirao da želi otići. Kao razlog naveo je navodno da mu nije ugodno u svlačionici. http://www.dailymotion.com/embed/video/xt82x9

Postoje brojne teorije zašto je tomu tako. Jedna kaže da je Ronaldo nezadovoljan klupskim tretmanom svojih bliskih prijatelja, Kake, Ricarda Carvalha i Fabija Coentraa. Druga kaže da su zahladili njegovi odnosi s brazilskim lijevim bekom Marcelom nakon intervjua u kojem je ovaj javno rekao da bi Iker Casillas trebao osvojiti Zlatnu loptu, a treći pak da portugalska zvijezda ima problema sa samim Casillasom. U svakom slučaju Ronaldov ugovor s Realom istječe 2015. godine, a donosi mu oko 10 milijuna eura po sezoni. Posljednjih mjeseci Portugalac je dao nekoliko izjava u kojima je natuknuo da bi karijeru želio završiti u Realu, ali sada se to sve u kratko vrijeme promijenilo. S brojnim igračima Real je ovog ljeta produljio ugovore (Di Maria, Albiol, Arbeloa). Indikativno, Ronaldo nije dobio nikakvu ponudu iz klupskog vrha za potpisivanjem novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo