RONALDO ZARATIO S TALIJANSKIM MINISTROM: / Italija bruji o ministrovim riječima; Žestoko je udario po Cristianu

Image
Foto: Instagram: Cristiano Ronaldo

'Vještine određenog igrača ne dopuštaju im da budu arogantni'

16.10.2020.
21:11
Instagram: Cristiano Ronaldo
VOYO logo

Vicenzo Spadafora, talijanski ministar sporta, počeo se prepucavati preko medija s Cristianom Ronaldom nakon što je Portugalcu dijagnosticiran koronavirus, javlja Football Italia.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužio Ronalda da je prekršio protokole

Spadafora je u razgovoru za talijanski Rai Uno optužio Ronalda da je prekršio protokole, a nakon toga mu je Ronaldo putem live videa na Instagramu odgovorio, kazavši kako je laž što tvrdi "jedan čovjek iz Italije, kojemu neću spomenuti ime".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spomenuto, Ronaldo je kazao i kako je laž da se nije držao protokola. Nakon toga je Portugalac, jedan od najboljih nogometaša svijeta već desetljeće unazad, objavio na Instagramu fotografiju sebe uz bazen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

."Nemojte dopustiti da ono što ne možete napraviti stoji na putu onome što možete”.

Portugalski napadač vratio se s međunarodne reprezentativne dužnosti pozitivan na COVID-19 i optužen je za kršenje protokola. Spadafora nije ostao dužan pa je danas ponovno optužio Juventusova igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Što si veći sportaš, to bi trebao više osjećati odgovornost i razmišljati prije nego što kažeš nešto'

Spadafora pogađa što govori i kako se ponaša u ovoj situaciji najveća zvijezda Stare dame i rekao je da mu zasluge kao nogometaša ne daju za pravo da bude 'arogantan i pun nepoštovanja prema institucijama'.

"Vještine određenog igrača ne dopuštaju im da budu arogantni, da ne poštuju institucije i da lažu", rekao je Spadafora novinskoj agenciji ANSA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo, što si veći sportaš, to bi trebao više osjećati odgovornost i razmišljati prije nego što kažeš nešto, kako bi bio dobar primjer drugima. Ne namjeravam nastaviti u nedogled po ovom pitanju. Potvrđujem ono što sam rekao jučer u vezi s napuštanjem hotela od strane nekih igrača Juventusa, temeljeći se između ostalog na komunikaciji kluba s torinskim ASL-om", dodao je Spadafora i zaključio.

"Neću više intervenirati na toj temi i šaljem svoje iskrene želje za brzim oporavkom svima koji su imali pozitivan test".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo