ŽESTOKA OBJAVA / Ronaldo se konačno oglasio i pokazao koliko je ljut: 'Prekidam svoju šutnju...'

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je na svom Instagramu objavio dosta žestoku i iskrenu poruku kojom se osvrnuo na sve te napise medija

17.8.2021.
21:17
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo već je neko vrijeme pod medijskom paljbom. Naime, nagađa se dugo da bi mogao napustiti Juventus i vratiti se u Real Madrid.

Portugalac se s tim ne slaže, a izgleda da su mu dosadila medijska nagađanja. Ronaldo je na svom Instagramu objavio dosta žestoku i iskrenu poruku kojom se osvrnuo na sve te napise medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NELOGIČAN POTEZ /

Hrvat igra za Bayern u prvoj postavi, a Dalić ga nije zvao u reprezentaciju

Image
NELOGIČAN POTEZ /

Hrvat igra za Bayern u prvoj postavi, a Dalić ga nije zvao u reprezentaciju

'Sve ostalo su priče'

"Svatko tko me zna, zna koliko sam fokusiran na svoj rad. Moj je moto da manje pričam, a više radim, ali, zbog svega što se događalo u posljednje vrijeme, moram objaviti svoj stav. Novinari su pokazali veliko nepoštovanje prema meni kao čovjeku i prema igraču, ali i prema klubovima koji su bili spomenuti u njihovim glasinama.

Moja priča u Real Madridu je ispričana i zabilježena u riječima i brojevima, trofejima i titulama, u rekordima i naslovima. Osim svega što sam ostvario, sjećam se tih devet godina i dubokog poštovanja koje sam zadržao do današnjeg dana. Znam da će me pravi navijači Reala nositi u svojim srcima jer i ja nosim njih u svom srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme vrte se mnoge priče i vijesti kojima me se veže za brojne klubove i lige, ali nitko se ne brine je li to istina. Prekidam svoju šutnju kako bih rekao da ne smijem dozvoljavati ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru, predan radu i svim izazovima s kojima se moram suočiti. Sve drugo? Sve drugo su samo priče", napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo