RONALDO NAJAVIO ODLAZAK IZ JUVENTUSA? / 'Ostvario sam cilj koji sam si postavio kad sam dolazio u Italiju'

Image

Jednom od najboljih nogometaša na svijetu ugovor istječe za godinu dana

25.5.2021.
8:26
VOYO logo

Portugalski nogometaš CristianoRonaldo osvrnuo se na neto završenu sezonu te se u velikom obraćanju fanovima putem Instagrama pohvalio svojim senzacionalnim uspjesima tijekom karijere. A kako je to napravio u trenutku kada se sve glasnije nagađa da bi godinu dana prije isteka ugovora mogao napustiti Torino, samo je pojačao glasine o takvom scenariju. Ronaldu ugovor istječe iduće ljeto, a ovih dana povezuje ga se s Real Madridom, PSG-om i Manchester Unitedom.

"Život i karijera svakog vrhunskog igrača sačinjeni su od uspona i padova. Godinu za godinom borimo se s fantastičnim momčadima, izvrsnim igračima i ambicioznim ciljevima, pa uvijek moramo davati maksimum kako bismo se zadržali na razini izvrsnosti", započeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine nismo osvojili Serie A i čestitam Interu na zasluženom naslovu. Međutim, cijenim sve što smo postigli ove sezone u Juventusu, kako u kolektivnom tako i individualnom smislu. Talijanski Superkup i Kup i trofej najboljeg strijelca ispunjavaju me srećom posebice zbog teškoća koje ih prate u zemlji u kojoj nije lako pobjeđivati. S tim sam uspjesima ostvario cilj koji sam si zadao prvog dana po dolasku u Italiju: da osvojim prvenstvo, Kup i Superkup, ali i da budem najbolji igrač i najbolji strijelac u ovoj nogometnoj zemlji punoj sjajnih igrača, velikih klubova i sa svojom nogometnom kulturom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam rekao kako ne lovim rekorde, nego oni love mene. Za one koji ne razumiju što pod time mislim, vrlo je jednostavno: nogomet je kolektivna igra, ali individualnim dostignućima pomažemo našim momčadima da ostvare ciljeve.. Tako da sam jako ponosan činjenicom koja se ističe posljednjih dana: prvak u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji. Osvajač Kupa i Superkupa u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji. Najbolji igrač u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji. Najbolji strijelac u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji. Preko 100 pogodaka za klubove u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji.

Ništa se ne može usporediti sa saznanjem da sam ostavio trag u zemljama u kojima sam igrao i da sam obradovao navijače klubova koje sam predstavljao. To je ono za što radim, što me pokreće i što ću ganjati do posljednjeg dana", završio je Ronaldo i zahvalio se svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo