Ronaldo Messiju psovao majku? 'Tužit ću odgovorne!'

Cristiano Ronaldo ljutito je odbacio sugestije da je 'spominjao majku' Lionela Messija.

13.11.2014.
8:12
VOYO logo

Balague navodi da je Ronaldo uvrijedio Messija i opsovao mu majku, kao i da se šalio sa svojim suigračima o tome da je ponio svog malenog psa Messija u svojoj torbi.

"To je apsolutno lažno i rekao sam svojim odvjetnicima da podignu tužbe protiv odgovornih. Imam najveće poštovanje prema svojim profesionalnim kolegama i Messi očito nije iznimka", poručio je Ronaldo putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tenzijama i netrepeljivosti na relaciji Ronaldo - Messi već se dugo nagađa. Riječ je dakako, o dvama najboljim svjetskim nogometašima, koji igraju u redovima najvećih rivala, Real Madridu, odnosno Barceloni, a Ronaldo je prošle godine prekinuo Argentinčev niz od tri uzastopno osvojene Zlatne lopte.

//www.youtube.com/embed/0da09Lu3iVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni stručnjaci i mediji već godinama raspravljaju tko je bolji između Messija i Ronalda, dok oni međusobno vode sportsku bitku na terenu. Obojica su u lovu na naslov najboljeg strijelca u povijesti Lige prvaka. Vodeći je i dalje legendarni Raul sa 71 golom, isto koliko ima i Messi, dok je Ronaldo na 70 postignutih golova.

U španjolskom prvenstvu Messi također ima priliku postati najbolji strijelac svih vremena i zabio je 250 golova u 285 utakmica, samo jedan manje od rekordera Telma Zarre. Na istoj ljestvici Ronaldo je deveti. Međutim, Ronaldo je ove sezone uvjerljivo najbolji strijelac Primere s 18 postignutih golova, dok je Messi zabio "tek" sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo