'RONALDO ME ŠOKIRAO PITANJEM, NISAM ZNAO ŠTO DA KAŽEM I POČEO SE SMIJATI': / Mlada zvijezda otkrila detalje razgovora s Cristianom

Image

Najtraženiji branič u nogometnom svijetu

10.6.2019.
8:58
VOYO logo

Devetnaestogodišnji nizozemski branič Matthijs de Ligt najtraženiji je mladi branič na svijetu i gotovo je sigurno da će ovo ljeto napustiti svoj Ajax i karijeru nastaviti u nekom od europskih nogometnih velikana, samo je pitanje kojemu.

O njegovoj budućnosti mnogo se piše i postoje brojna nagađanja o tome koji će biti njegov sljedeći klub, a sada se u priču uključio i jedan od najboljih igrača na svijetu Cristiano Ronaldo koji je De Ligta pozvao da dođe u njegovu momčad, talijanski Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Matthijs de Ligt

Nakon finala Lige nacija, u kojem je Portugal pobijedio Nizozemsku, kamere su snimile De Ligta i Ronalda kako se smiju pa je novinare nakon utakmice zanimalo o čemu su razgovarali.

"Ronaldo me tražio da dođem u Juventus", izjavio je nizozemski branič za NOS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šokiralo me pitanje'

"Malo me šokiralo to pitanje, nisam znao što da kažem i zato sam se smijao. Isprva ga nisam razumio", otkrio je De Ligt.

De Ligt je u ovom trenutku najtzraženiji branič na svijetu i svaki veliki klub bi ga htio vidjeti u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt

"Sad ću ići na odmor, pažljivo razmisliti o tome što je najbolje za mene i onda odlučiti. Za mladog igrača važno je odabrati klub u kojem će konstantno igrati", zaključio je 19-godišnji De Ligt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo