Ronaldo jednom slikom prevario svjetsku javnost!

Brazilac Leonardo, sportski direktor PSG-a i 35-godišnja zvijezda u mirovini, Ronaldo, izveli su zanimljivu predstavu za medije.

11.1.2012.
17:08
VOYO logo

Naravno, od toga neće biti ništa jer Ronaldo je daleko od fizičke spremnosti i od bile kakve vrste nogometa. Za takvo što je bilo dovoljno vidjeti nedavnu veliku feštu FIFA-e i ceremoniju proglašenja najboljih svjetskih nogometaša gdje se pojavio Ronaldo u novom izdanju.

Inače, posljednjih dana su se u svijetu nogometa dogodila dva velika povratka vremešnih igrača koji su bili s jednom, možda i sa dvije noge, u sportskoj mirovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada sjajni francuski nogometaš Thierry Henry se vratio u Arsenal, u svoju najveću ljubav, te je i postigao prvi pogodak pri povratku. Odlučio je utakmicu FA Cupa protiv Leedsa koju je momčad iz Londona dobila s 1:0.

I Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, je prije velikog derbija u FA Cupu protiv gradskog rivala Cityja posegnuo za Paulom Scholesom, koji je od početka ove sezone bio bivši, pa se nekadašnji reprezentativac našao na popisu igrača za taj ogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo