BOSNO MOJA / Ronaldo izazvao delirij u Zenici: Dočekali ga poput Boga, a 'svevišnji' je pozirao i s rajom

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Cristiano Ronaldo bio je u centru pozornosti u Zenici

17.10.2023.
8:10
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Moćni Portugal sinoć je u Zenici, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Njemačkoj, protutnjao Bilinim Poljem i pregazio Bosnu i Hercegovinu 5-0. Sve je bilo gotovo već nakon prvih 45 minuta, jer je Portugal sve svoje golove postigao u prvom poluvremenu. Prva dva gola zabio je Cristiano Ronaldo (5-11m, 21), a među strijelce su se upisali i Bruno Fernandes (25), Joao Cancelo (32) i Joao Felix (43).

Image
'LUDA' NOĆ /

Cristiano Ronaldo objavio fotografije iz Zenice, oduševio fanove i skupio milijune lajkova

Image
'LUDA' NOĆ /

Cristiano Ronaldo objavio fotografije iz Zenice, oduševio fanove i skupio milijune lajkova

Image

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod Cristiana Ronalda, možemo samo reći da su ga u Zenici dočekali i gledali poput Boga, kao da je Bill Clinton, čovjek koji je puno napravio za Bosnu i Hercegovinu, te Hrvatsku u ratu protiv velikosrpskog terorizma. Clintona u Bosni obožavaju i imaju veliko poštovanje prema njemu, a čini se kako itekako imaju poštovanja prema Ronaldu...

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije CR7 dobio samo ovacije publike, nego prije napuštanja stadiona nakon dvoboja, nakon izlaska iz mix zone Bilinog Polja, tj sa stadiona Bilino Polje, čekala ga je hrpa ljudi kako bi ga vidjeli, slikali se s njim, slikali njega u prolazu... Prvo su uspomenu s njim dobili sinovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, te djeca iz obitelji Dodik, rodbinski povezana s Vicom Zeljkovićem, predsjednikom Nogometnog saveza BiH, piše Sportsport.ba i navodi kako je ovim potezom Cristiano pokazao zašto je najveći svih vremena.

No, Ronaldo nije pozirao samo s "tatinim sinovima". Ispunio je velike želje i brojnim članovima navijačkog puka, obične raje. Dok je išao prema autobusu, prvo se fotkao s jednim dječakom, a zatim i s još par obožavatelja. Zanimljiv je bio i prizor kad je Ronaldo izlazio sa stadiona, a jedan policajac s mobitelom u ruci i sa smješkom, ga je snimao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal vodi na ljestvici sa 24 boda, Slovačka ima 16, Luksemburg 11, Island 10, BiH devet, a na začelju je Lihtenštajn bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo