VRIJEME MU JE ISTEKLO / Koeman na izlaznim vratima Barcelone, procurio popis kandidata za njegova nasljednika, pogledajte tko se sve spominje

Image
Foto: AFP

Koeman je preuzeo Barcelonu prije malo više od godinu dana

21.9.2021.
8:12
AFP
VOYO logo

U susretu 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je u ponedjeljak na svom stadionu protiv Granade odigrala 1-1, a izjednačujući pogodak zabila je u 90. minuti.

Granada je povela preko Domingosa Duartea već u 2. minuti. Unatoč stalnog pritiska i dobrih prigoda Barca nikako nije uspijevala zatresti mrežu protivnika sve do 90. minute, kada je za 1-1 pogodio branič Ronald Araujo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugačija Barca

"Pogledajte popis igrača. Napravili smo što smo morali. Nemamo više igrače za tiki-taku. Današnja Barca nije poput one od prije osam godina", kazao je trener Ronald Koeman nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon nove razočaravajuće predstave ponosa Katalonije, sve se glasnije priča o smjeni trenera Ronalda Koemana. Navodno bi otkaz trebao dobiti čim klub postigne dogovor s njegovim nasljednikom. Među imenima koja se spominju su Andrea Pirlo, Philipp Cocu, Antonio Conte, Xavi, Joachim Low...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman je preuzeo Barcelonu prije malo više od godinu dana te je u 59 utakmica upisao 36 pobjeda, 11 remija i 12 poraza. Prošle sezone osvojio je Kup kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo