MAKSIMIRSKI MERCATO / Potencijalna pojačanja Dinama zajedno vrijede 5,3 mil. €: Plavi ih dovode za dva?

Image
Foto: Profimedia

U Maksimiru su nas u ovom prijelaznom roku naučili da su preokreti mogući pa dokle god ne vidimo i službenu objavu kluba, valja biti na oprezu

7.2.2024.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Koffi Kouao trebao je biti rješenje Dinamu za desni bek nakon što se na Azijskom kupu teško ozlijedio Sadegh Moharrami, no Obalobjelokošćanin nije zadovoljio na liječničkom pregledu.

Image
DAO ISKAZ /

Osumnjičen za silovanje, a za devet dana trebao bi igrati protiv Dinama

Image
DAO ISKAZ /

Osumnjičen za silovanje, a za devet dana trebao bi igrati protiv Dinama

I kad već igrač Metza nije stigao, Plavi bi poziciju desnog beka trebali pokriti s 25-godišnjim Francuzom Ronaëlom Pierre-Gabrielom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je braniču koji može pokriti sve pozicije u obrani, a za kojeg je Monaco prije pet godina platio šest milijuna eura, a Mainz godinu kasnije 5,5 milijuna eura, da bi prošlog ljeta kao slobodan igrač stigao u Nantes.

Iako ugovor s Kanarincima ima do ljeta 2026., a prema Transfermarktu vrijedi 3,5 milijuna u Zagreb bi trebao stići besplatno. Razlog? Iako je na početku sezone bio standardan u prvih 11 te ima 11 nastupa u Ligue 1, dolaskom novog trenera Jocelyna Gourvenneca je prekrižen te je posljednji nastup upisao 9. prosinca protiv PSG-a kada je dobio 29 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije jedino pojačanje koje bi trebalo sletjeli na Maksimir, sve glasnije u klupskim hodnicima spominje se ima braniča Zorje Arsenija Batagova. Riječ je o 21-godišnjem stoperu koji je ove sezone za ukrajinsku momčad odigrao 19 utakmica uz dva gola i dvije asistencije. Ugovor s klubom ima do ljeta 2025., prema Transfermarktu vrijedi 1,8 milijuna eura, a Plavi bi za njegove usluge trebali platiti oko dva milijuna eura.

No, sve su to zasad priče, u Maksimiru su nas u ovom prijelaznom roku naučili da su preokreti mogući pa dokle god ne vidimo i službenu objavu kluba, valja biti na oprezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo