Bezobrazluk 'Dinamovog' šefa: Pravila se naglo mijenjaju zbog Hajduka

'Hajduk barata argumentima koji više ne vrijede. Odluka je isključivo na Zoranu Vulić', rekao je predsjednik Stručne komisije HNS-a Romeo Jozak.

17.2.2014.
18:04
VOYO logo

Nakon dugogodišnjeg uspješnog rada u klubovima hrvatske nogometne lige, Zoran Vulić dobio je priliku snova iz HNS-a koju je objeručke prihvatio. Postao je izbornik U-19 hrvatske nogometne reprezentacije.

Ali, uskoro je stigao i poziv iz Splita, Hajduk mu je ponudio ulogu šefa omladinske škole. Vulić je ponudu prihvatio, poznata Zokijeva slabost prema Hajduku i ovaj put ga je 'koštala'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iz HNS-a u rekli - ne! Ili reprezentacija ili Hajduk! Iako je bivši izbornik U-19 reprezentacije Dinko Jeličić također obavljao dva posla, uz onaj izbornički bio je i trener drugoligaša Radnika, predsjednik Stručne komisije HNS-a Romeo Jozak rekao je kako su se pravila promijenila.

"Dvaput su Splićani pismeno tražili da se izborniku reprezentacije U-19 Vuliću dopusti vođenje njihove škole, HNS je oba puta odgovorio negativno pa je odluka isključivo na Zoranu, a koliko znam nedvojbeno se opredijelio za izborništvo. Hajduk barata argumentima koji više ne vrijede, pa je tako Jeličić i mogao biti šef dotične selekcije i trener drugoligaša Radnika. Više ne bi mogao. Zato što je dvostruka liderska obveza preveliko opterećenje poradi kojeg bi trpjela oba posla. Uostalom, ja to znam najbolje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boji li se Jozak kako bi Hajdukovi 'tići' dvostrukim Vulićevim poslom bili bliže reprezentaciju? Bilo kako bilo, šef u HNS-u naglo je promijenio pravila jer na vlastitoj koži osjetio što to zapravo znači raditi dupli posao. Bilo je to također vrijeme kada je pravila postavljao upravo on.

"Upravo zbog opsežnosti zaduženja shvatio sam da nisam u stanju istovremeno biti direktor Dinamo škole i predsjednik Stručne komisije HNS-a neposredno uključen u sve akcije svih mlađih postava. Zbog toga sam otišao iz Maksimira i zaposlio se u Vukovarskoj. Dakako da je u međuvremenu moje predsjedanje tom komisijom zamrznuto, novi šef imenovat će se na izbornoj sjednici Skupštine Saveza koja bi trebala biti ovog proljeća", naglasio je Jozak za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo