Očajni trener Liverpoola kritizirao Mourinha i njegove 'autobuse'

Nakon 2:0 poraza od Chelseaja u derbiju 36. premierligaškog kola Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers kritizirao je defenzivni pristup utakmici londonskih Bluesa.

28.4.2014.
8:10
VOYO logo

"Čekali su nas jako duboko. Danas su vjerojatno parkirali dva autobusa, ne jedan. Jose je sretan da je tako ispalo, što je tako odigrao i vjerojatno će gurnuti svoj životopis ispred mene i reći da to funkcionira, ali to nije moj način rada.

Ja volim preuzimati inicijativu u utakmicama, pokušati dominirati i dopustiti igračima da se izraze. Naša se igra bazira na ofenzivi, kreativnosti, a ne na pokušaju zaustavljanja", rekao je Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1nQV-eStu00

Vodeći gol Chelsea je zabio nakon velike pogreške Stevena Gerrarda koja je ostavila Dembu Ba samim s vratarom Simonom Mignoletom, dok je konačan rezultat postavio Willian u sudačkoj nadoknadi iz kontranapada kada je Liverpool bacio sve u napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelseajev pristup je defenziva, što je suprotno onome što mi radimo i nadam se da će nam s vremenom naš ofenzivni mentalitet i agresija donijeti dugoročne rezultate. Nije teško treneru postaviti 10 igrača oko šesnaesterca, ali je puno teže pokušati napasti i probiti se, što su oni dobro obranili. Mi smo bili momčad koja je željela pobjedu. Bilo je teško jer su igrali sa šestoricom defenzivaca od početka. Mi smo teško nalazili načina da ih probijemo, ali to nije imalo veze sa živcima. Falila nam je posljednja lopta i možda malo sreće i naravno da smo razočarani."

Chelsea je na gostovanju kod Liverpoola slavio s 2-0 i ostao u igri za naslov prvaka iako je Jose Mourinho značajno izmiješao sastav što je još jedan dokaz širine i kvalitete, tvrdi Diego Simeone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeoneov Atletico u srijedu će protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu imati završni okršaj u borbi za mjesto u finalu Lige prvaka. Obje momčadi upisale su pobjede na teškim gostovanjima u nedjelju u prvenstvu i nalaze se u igri i za naslov prvaka.

Atleticov trener Diego Simeone komplimentirao je Chelseaju nakon pobjede 2-0 kod Liverpoola i smatra kako je Chelsea u tom susretu dodatno potvrdio visoku kvalitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jasno je koliko Chelsea ima široku i kvalitetnu momčad jer je slavio unatoč tome što je napravio veliki broj promjena u sastavu. Igrat ćemo protiv vrlo moćne momčadi, no to nije nešto što već nismo znali. Mourinhova momčad bi nam mogla stvoriti puno problema u srijedu - komentirao je Simeone.

Prvi susret između Atletica i Chelseaja igran je u Madridu, a završen je bez pobjednika i pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo