ROBERTO MANCINI DAO DO ZNANJA: / 'Nema šanse da prodamo Perišića'

Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO

Trener Intera Roberto Mancini osvrnuo se na igrače za koje se govori da bi mogli napustiti klub ovog ljeta.

19.4.2016.
12:29
AFP, ANDREAS SOLARO
VOYO logo

"Icardiju su 23 i on svakog dana radi na tome na bude bolji. Zabija stalno i tu nema problema, to će nastaviti jer ima kvalitetu. Icardi je dobio neki nezgodni udarac, pa nisam siguran hoće li igrati sljedeću utakmicu. Perišić? Tek smo ga doveli, uklopio se u momčad i razumije naš nogomet. Nema šanse da ćemo ga prodati", kazao je Mancini.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Roberto Mancini

Genoa i Udinese ključne utakmice

Interu Roma i treće mjesto bježi četiri boda, a do kraja prvenstva u Serie A ostalo je pet kola. Roberto Mancini tvrdi da su sljedeće dvije utakmice ključne. Prvo Inter ide na gostovanje kod Genoe, a onda čeka Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako u sljedeće dvije utakmice uzmemo važne bodove, utakmica protiv Napolija (pobjeda 2:0) pokazat će se ključnom. Ali moramo se dokazati", rekao je Mancini pa nastavio:

"Radili smo greške kao i svi, ali igrači su uvijek davali sve od sebe. Grešaka će uvijek biti. Nekada stvari ne idu kako očekujete i ne znate razlog. Ali to je nogomet. Naša loša serija? I Barcelona je izgubila nekoliko posljednjih utakmica. Nogomet je čudan, pa se dogode i neočekivani poraz", piše Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo