TOČKA NA I / Robert Špehar za Net.hr prokomentirao slučaj koji je podigao prašinu: 'Livaja je bio isprovociran i napravljen je kompromis za mir u reprezentaciji. O tome više ne treba diskutirati'

Image
Foto: Profimedia

Robert Špehar prokomentirao je za Net.hr Livajino napuštanje priprema za Final Four Lige nacija

8.6.2023.
11:27
Profimedia
VOYO logo

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je Final Four Lige nacija i treba joj mir. Stoga, bilo kakve priče, rasprave oko odlaska Marka Livaje s priprema iz Rijeke, odnosno njegovog napuštanja reprezentacije - nisu potrebni!

Image
AJME MENI NIJE MI DOBRO /

Kakav cirkus: Pirovac otkazao koncert Let 3 zbog Livaje: 'Ne možemo garantirati sigurnost'

Image
AJME MENI NIJE MI DOBRO /

Kakav cirkus: Pirovac otkazao koncert Let 3 zbog Livaje: 'Ne možemo garantirati sigurnost'

'Očito da su u trenutku bili zatečeni'

No, kako bi smo ispoštovali novinarsku profesiju i dobili komentar na slučaj koji je uzburkao duhove u hrvatskoj javnosti i podigao dosta prašine, odlučili smo okrenuti broj Roberta Špehara. Legenda HNL-a samo nam je kratko prokomentirala Livajin odlazak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Image
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Robert Špehar na 9. je mjestu najboljih strijelaca HNL-a svih vremena. Ima na vječnom nogometnom kontu 86 golova.

"Očito da su u trenutku bili zatečeni i mislim da je tu napravljen jedan kompromis za mir u reprezentaciji, a detaljnije analize se trebaju završiti kad završi ova operacija Lige nacija. Onda treba sjesti i vidjeti što se tu dogodilo", rekao nam je Robert Špehar i dodao:

"Očigledno je Marko Livaja bio isprovociran, zatečen i reagirao je, naravno, svjestan i sam kako je rekao da nije trebao tako reagirati. Isto tako, Livaja je sam naglasio kako želi mir reprezentaciji, reprezentacija je to prihvatila i mislim da stvarno nema smisla išta dalje komentirati niti ja to želim. Hrvatskoj želim sve najbolje, kao i izborniku Zlatku Daliću, da ode do kraja na Final Fouru, da proba osvojiti taj završni turnir. Bit će teško, ali vjerujem da reprezentacija i to može ostvariti i podariti nam još veselja. Zato smatram da se dalje ne treba uopće o tome diskutirati, najbitnije je da se naši nogometaši što bolje spreme za ono što ih čeka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni putuju u Nizozemsku oslabljeni

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se u Rijeci za Final Four Lige nacija sljedećeg tjedna, a sad nakon što je Livaja napustio tabor Vatrenih jasno je kako Dalićevi izabranici putuju u Nizozemsku oslabljeni, jer nemaju pravo na aktiviranje poziva Belji, jer se ne radi o ozljedi nego o odlasku nogometaša, samoinicijativnog.

Iz HNS-a su poručili kako je Livaja razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja krenuo u verbalni okršaj nakon što su ga vrijeđali

Livaja je tabor nogometne reprezentacije napustio nakon incidenta koji se dogodio u ponedjeljak na riječkoj Rujevici. Trening je bio nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koji ga nije prestajao vrijeđati.

Za spomenuti kako nadolazeći Final Four turnir Lige nacija na rasporedu je od 14. do 18. lipnja u Rotterdamu i Enschedeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska otvara Final Four Lige nacija protiv Nizozemaca

U prvom polufinalnom srazu 14. lipnja na stadionu De Kuip u Rotterdamu snage će odmjeriti Nizozemska i Hrvatska, dok će dan kasnije na De Grolsch Vesteu u Enschedeu igrati Italija i Španjolska.

Finale je 18. lipnja u Rotterdamu, a istoga dana u Enschedeu će biti odigran susret za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo