RIMLJANI STIGLI DO NOVA TRI BODA: / Nakon prvog poluvremena bez golova, u drugih 45 minuta Roma je napunila mrežu Torina

Image
Foto: AFP

Roma će i nakon 28. kola biti trećeplasirana momčad Serije A

9.3.2018.
22:58
AFP
VOYO logo

U prvoj utakmici 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpicu svladala Torino sa 3-0 (0-0) pogocima Manolasa (56), De Rossija (73) i Lorenza Pellegrinija (90+3).

Kostas Manolas je u 56. minuti nadvisio sve igrače Torina i na ubačaj Florenzija glavom prebacio gostujućeg vratara Sirigua. U 73. minuti obrana Torina nije bila dovoljno brza u izlasku iz kaznenog prostora, što je iskoristio Daniele De Rossi i svojim prvim pogotkom u ovoj sezoni potvrdio pobjedu domaće momčadi. U trećoj minuti sučeve nadoknade Lorenzo Pellegrini je pogodio za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/e9hbp

Natrpan nedjeljni raspored

Roma se sa 56 bodova učvrstila na trećem mjestu, ali ima utakmicu više u odnosu na Lazio koji je četvrti sa 52 boda. Vodeći Napoli ima 69 bodova, jedan više od Juventusa, ali aktualni prvaci imaju utakmicu manje od Napolitanaca. Torino je sa 36 bodova, nakon trećeg uzastopnog poraza ostao na 9. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je na rasporedu samo jedna utakmica u kojoj je Verona domaćin Chievu (20.45 sati). Ostalih osam utakmica bit će odigrano u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo