MODRIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD ZIDANEA: / Riječi kapetana Vatrenih diraju ravno u srce

Image
Foto: AFP

'Gospodine, bila je privilegija raditi i učiti od vas. Ovaj put kojeg smo zajedno prošli zauvijek ću pamtiti'

31.5.2018.
18:59
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, dirigent madridskog nogometnog orkestra, čovjek zbog kojeg taktovi Galacticosa zvuče još bolje, fantastični Luka Modrić, poslao je poruku zahvale Zidaneu na Instagramu...

GENIJALNOST KOJA NE BLIJEDI: Nogomet je Zizou uveo u dvadeset prvo stoljeće i predao ga novim klincima; ovo je dokaz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodine, bila je privilegija raditi i učiti od vas. Ovaj put kojeg smo zajedno prošli zauvijek ću pamtiti. Zahvalan sam vam za sve i želim vam sve najbolje", napisao je Modrić.

ZIDANE ŠOKIRAO MADRID: Francuz na presici objavio da odlazi iz Reala i pojasnio razloge svoje odluke

Zinedine Zidane u četvrtak je objavio kako odlazi s klupe Real Madrida. Kao razlog naveo je kako ne vidi da bi momčad pod njegovim daljnjim vodstvom nastavila osvajati trofeje u istom ritmu te da ne želi otići kao gubitnik. Madridski klub sazvao je izvanrednu presicu na kojoj se pojavio predsjednik Reala Florentino Perez i Zidane. Njegova odluka šokirala je navijače Reala, no i igrači nisu najbolje primili tu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (2R) after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

OGLASILI SE RONALDO, RAMOS I OSTALI, POTRESENI PEREZ U NEVJERICI: ‘Ovo je u potpunosti neočekivano’

Zidane je prvu momčad Reala preuzeo u sjiečnju 2016. godine, nakon što je Rafaelu Benitezu uručen otkaz. U prvoj polusezoni pod Zidaneovim vodstvom ‘kraljevski klub’ je osvojio Ligu prvaka pobijedivši Atletico Madrid u finalu boljim izvođenjem jedanesteraca.

U sljedećoj sezoni Real je pod Zidaneovim vodstvom napravio nešto što mu nije uspjelo 59 godina, osvojivši i naslov prvaka španjolske i Ligu prvaka, kad su u finalu sa 4-1 nadigrali Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine Madriđani nisu briljirali u domaćem prvenstvu, u kojem su zaostali za Barcelonom velikih 17 bodova, ali su ponovno napravili nešto što nitko nije uspio u posljednjih 42 godine, otkako je Bayern triput zaredom osvojio tadašnji Kup europskih prvaka iz kojeg je kasnije nastala današnja Liga prvaka. Zidane se trijumfom u Kijevu pridružio Bobu Paisleyju i Carlu Ancelottiju, kao jedan od trojice trenera s tri naslova klupskog prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo