RIJEČANI U NEMOGUĆOJ MISIJI, KEK: / 'Dinamo nikad lošiji, a Rijeka i Hajduk lošiji od takvog Dinama. To se sve češće govori'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Trener riječke momčadi još se nada kiksu Dinama i šansi za naslov

11.5.2018.
20:39
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u nedjelju od 17 sati igraju dvoboj 35. kola Prve HNL u Vinkovcima. Dok domaćini vode tešku borbu za opstanak u ligi, Riječani žele smanjiti prednost Dinama na jedan bod. A kiksom 'modrih' protiv Rudeša potpuno bi zakomplicirali završnicu prvenstva. Trener Rijeke Matjaž Kek najavio je nedjeljni susret.

RIJEKA DIŠE DINAMU ZA VRATOM, KEK OPTIMISTIČAN: ‘Ništa nije gotovo, bit će zanimljivo do kraja’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ako pobijedimo dolazimo na bod Dinamu i to je cilj koji stavljam pred igrače. Pobijediti, ali i pokazati kvalitetnu Rijekinu igru. Ne znam je li teže igrati protiv rasterećenih momčadi ili onih koje imaju najveći mogući motiv, najčešće je, zapravo, najteže igrati 'sam protiv sebe'", rekao je Kek, a prenosi Goal.

Najavio je slovenski stručnjak neke promjene u sastavu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opet ću malo zarotirati startnih 11. Nije isto kada u napadu imate klasičnog napadača kao što je Čolak ili npr. Puljića koji radije ulazi između linija. Čolaku se događa ono što se kad-tad dogodi svakom napadaču: neće ga gol. Ali mora ostati smiren i samouvjeren, njegov pritisak na obranu protivnika koji, primjerice, ne rade ni Pavičić, ni Puljić, za nas je silno važan", objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Dinamo ne izgleda uvjerljivo u završnici sezone, titula im je nadohvat ruke.

"Dinamo nikad lošiji, a Rijeka i Hajduk lošiji od takvog Dinama. To se sve češće govori. OK... Ja razmišljam samo o mojim igračima. A činjenica je da smo mi na proljeće Dinamovu prednost smanjili za 11 bodova i činjenica je da je naša HNL i dobra i zanimljiva, kako u borbi za vrh tako i u raspletu pri dnu ljestvice. A zamislite tek kako bi to bilo da svi mi momčadi ne slažemo u zadnji tren tj. i nakon početka sezone, da se ne moramo uigravati kroz prvenstvo nego da od prvog dana priprema klubovi imaju sve igrače na raspolaganju!?", zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo