REVOLUCIONARNA PROMJENA: / Uefa razmatra promjenu pravila nakon kojeg više ništa neće biti isto

Image
Foto: AFP

O tome se u Uefi već razgovaralo na službenoj razini

15.4.2021.
14:08
AFP
VOYO logo

Prvi polufinalni susret Lige prvaka između Real Madrida i Chelsea igra se u utorak 27. travnja, a između PSG-a i Manchester Cityja u srijedu 28. travnja, objavila je u četvrtak UEFA.

Kako su parovi polufinala odlučeni 19. ožujka, UEFA je trebala samo odrediti datume kada će se igrati polufinalni susreti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti se igraju tjedan kasnije, Real Madrid će u goste Chelsea 5. svibnja, dok će PSG gostovati kod Mnchester Cityja dan ranije, 4. svibnja. Finale Lige prvaka na rasporedu je 29. svibnja u Istanbulu na stadionu Atatürk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa razmatra ukidanje pravila o pogotku u gostima

U međuvremenu, iz Uefe stiže još jedna vijest. Naime, pravilo pogotka u gostima koje daje prednost momčadi kada je gol-razlika izjednačena u utakmicama nokaut faze moglo bi biti potpuno ukinuto ili se ne bi primjenjivalo u produžetku.

O tome se u Uefi već razgovaralo na službenoj razini, a uskoro bi o ovom pitanju mogao glasati Izvršni odbor Uefe, objavili su talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju medija, izglednija je opcija da će gol u gostima vrijediti dvostruko, ali samo za regularnih 90 minuta, dok u produžetku to neće biti slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo