SKANDAL U REPREZENTACIJI / Revoltirani Ante Rebić žestoko prozvao Zlatka Dalića? 'Zadnje dvije, tri godine igramo kao go*no'

Image

Rebić se sada oglasio putem Instagrama, odnosno Insta-storyja i u nekoliko njih prozvao je indirektno izbornika Dalića

30.6.2021.
18:11
VOYO logo

Dva dana nakon što je Hrvatska ispala s Eura nakon teškog poraza od Španjolske u osmini finala, oglasio se jedan od tragičara te utakmice, ali ujedno i cijelog prvenstva, Ante Rebić.

Rebić je uredno dobivao prilike kod Zlatka Dalića na prvenstvu, ali bio je u podosta lošoj formi i svakako je razočarao, ali najgori trenutak svakako je bio onaj u osmini finala protiv Španjolske. Rebić je bio tragičar utakmice jer je u trenutku kada su Španjolci krajem prvog dijela zabili gol za izjednačenje, mijenjao kopačke izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Obračun na Instagramu

Rebića su zbog toga vrlo žestoko kritizirali i mediji i stručnjaci i treneri, a navodno je dobio jezikovu juhu i od izbornika Zlatka Dalića i od kapetana Luke Modrića.

Rebić se sada oglasio putem Instagrama, odnosno Insta-storyja i u nekoliko njih prozvao je indirektno izbornika Dalića i dežurne kritičare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", napisao je Rebić i onda se dotakao televizijskih komentatora.

Image
Image

Poručio je Robertu Prosinečkom, Antonu Samovojski i Goranu Vlaoviću sljedeće: "A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska", napisao je Rebić i zatim obrisao storyje, no ostali su nam screenshotovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo