ZLOGLASNI NOGOMETAŠ OPET UDARA / Reprezentativac Portugala optužen za silovanje. Ranije je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva

Image
Foto: Profimedia

Djevojka tvrdi da ju je Semedo odvukao kod sebe prije nego ju je silovao zajedno s jednim stranim državljaninom

30.8.2021.
18:58
Profimedia
VOYO logo

Braniča Olympiakosa Portugalca Rubena Semeda uhitila je u nedjelju grčka policija nakon što ga je je 17-godišnja djevojka optužila za silovanje, javlja u ponedjeljak agencija France Presse pozivajući se na sudske izvore.

Djevojka tvrdi da ju je Semedo odvukao kod sebe prije nego ju je silovao zajedno s jednim stranim državljaninom od 40-ak godina za kojim policija još uvijek traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Semedo ju je upoznao u jednom baru u odmaralištu Oropos u subotu, zatim ju je odveo u svoj stan u Glyfaldi u predgrađu Atene gdje ona tvrdi da je bila silovana.

Image
Image

Osuđen za pokušaj ubojstva

Prema riječima Semedovog odvjetnika Stavrosa Georgopoulosa, nogometaš "negira optužnicu i tvrdi da tužiteljica ima 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Semedo je 2018. priznao krivnju za pokušaj ubojstva zbog čega je osuđen na pet godina zatvora dok je igrao u Villarealu. No, izbjegao je odsluženje kazne u zamjenu za zabranu ulaska na španjolski teritorij na osam godina na temelju sporazuma sklopljenog 2020.

Olympiakos, gdje 27-godišnji reprezentativac Portugala, Ruben Semedo igra zadnje dvije godine, nije se oglasio o slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo