'Tvrdi da se osjeća gore od mene! To je nemoguće!'

'Pričao sam sa sucem Martinom Atkinsonom.

16.4.2012.
9:29
VOYO logo

Redknappov Tottenham teško je poražen (5:1) na Wembleyju od Chelseaja u polufinalu FA Cupa, no dan nakon utakmice najviše prostora u engleskim medijima dobio je nepostojeći drugi gol Bluesa u četvrtoj minuti drugog poluvremena.

"Pričao sam sa sucem Martinom Atkinsonom. Priznao je pogrešku i rekao mi je da se osjeća gore nego ja, a ja sam mu rekao da to nije moguće i da se ja ipak osjećam gore od njega. No, loše mu je jer zna da je pogriješio. Tvrdi da će mu to pokvariti cijeli tjedan, no što mi sad tu možemo napraviti?", pita se razočarani Redknapp koji tvrdi da je sudac morao 'pogađati' istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mogao biti siguran. Nije on namjerno pogriješio, ali i dalje mi nije jasno kako je priznao pogodak kada lopta nije bila ni blizu gol linije. Tijela igrača su bila na liniji i nije bilo moguće da lopta uđe u gol", izjavio je Redknapp, a menadžer Chelseaja Roberto di Matteo dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evidentno, lopta nije prošla liniju, ali sjetite se samo koliko puta Chelseaju u zadnje vrijeme nije suđen pogodak kada je lopta prolazila liniju. Bili smo sretni, ali mislim da je možda bezrazložno pričati o tom pogotkom nakon što utakmica završi 5:1. Zar ne?", upitao se trener Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo