Redknapp konačno otkrio što planira s Modrićem

Nakon sve većeg pritiska od strane Manchester Uniteda i Chelseaja, menadžer Tottenhama je konačno progovorio za engleske medije o statusu Luke Modrića. Sve je rekao jednom, jedinom rječju.

8.6.2011.
0:34
VOYO logo

Početkom ovoga tjedna dvoboj za usluge genijalnog Hrvata iz Tottenhama postao je vrlo intenzivan. Na ponudu Manchester Uniteda od 20 milijuna funti, za koju je Zdravko Mamić rekao da je 'kikiriki', odgovorio je vlasnik Chelseaja Roman Abramovič, te ponudio desetak milijuna više.

I dok se po engleskim medijima vrti 'ples milijuna' zbog hrvatskog reprezentativca, Harry Redknapp mudro šuti. Ili je bar šutio sve do sada. Vidjevši da je priča oko Modrićevog odlaska s White Hart Lanea uzela maha, odlučio se obratiti 'svekolikom pučanstvu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Sky Sports News je naglasio kako neće dopustiti nijednoj od svojih zvijezda odlazak iz Tottenhama, a nije zaboravio dodati da Luka Modrić vrijedi puno više od Manchesterovih 20 milijuna funti.

"Nećemo prodati Luku, nećemo prodati Garetha (Balea), nećemo prodati Sandra. Želimo osnažiti, a ne razmontirati momčad. Ako želimo postati pravi klub, onda moramo zadržati glavne igrače i dodati jedno ili dva vrhunska pojačanja. Jedino tako imamo šanse da se vratimo u Ligu prvaka sljedeće sezone", rekao je menadžer Spursa za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovih dana je bilo užurbano, ja sam bio zauzet radeći - stvarno ništa. Bilo je nekih poziva, razgovora, puno priče po novinama, ali u ovom trenutku nismo blizu dovođenja nekog pojačanja, a pogotovo ne želimo prodati najbolje igrače. Zato ih i nećemo prodati jer bi to bio ogroman udarac za klub", dodao je trener Tottenhama i komentirao silni interes za Modrića.

"Dvadeset milijuna funti za Luku? Mogu ga samo sanjati, on je fantastičan nogometaš. Samo da znate, za njega nema prave cijene. Ne želim ga prodati, želim ga gledati svaki dan. Marljivo trenira, uvijek odradi svoj posao, nikad se ne žali, obožava nogomet. Lako ga je 'održavati', pravi je profesionalac i sjajan igrač. Jednostavno, ne želite da jedan takav igrač napusti vaš klub jer je - nezamjenjiv", jednom je rječju Redknapp opisao koliko mu Modrić znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106030336006 arti-201106020236006 arti-201106010538006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo