Realu triler na Mallorci: Barci bježe osam bodova

Teže od očekivanog, madridski je Real apsolvirao gostovanje kod Mallorce (2:1), momčadi iz donjeg dijela tablice španjolskog prvenstva.

14.1.2012.
22:12
VOYO logo

U prilično nezanimljivom prvom poluvremenu Mallorca je došla do prednosti u 39. minuti utakmice kada je ubacivanje Gonzala Castra s desne strane glavom u mrežu pospremio Izraelac Tomer Hemed. Bilo je to sve zanimljivo što se dogodilo u prvom poluvremenu utakmice u kojem su se Realovi napadi raspadali na otprilike 20-ak metara od Mallorcina gola.

Odmah na početku drugog poluvremena trener madridskog kluba, Jose Mourinho, ubacio je u igru napadača Gonzala Higuaina, a iz igre je izvukao Francuza Lassanu Diarru. To se pokazalo kao odličan potez u 72. minuti kada je, uz malo sreće, Higuain izjednačio na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac Mesut Özil poslao je prizemnu loptu u kazneni prostor domaćeg sastava, Higuain ju je iz prve lijevom nogom opalio, ona je na putu dirala Mallorcina braniča i prevarila izraelskog vratara Aouatea.

Nekoliko minuta kasnije najprije je Cristiano Ronaldo s lijeve strane odaslao projektil koji je odsjeo na gredi domaćeg gola. Svega par minuta nakon toga Sergio Ramos zabio je, čini se, regularan pogodak za vodstvo, ali je linijski sudac podigao zastavicu i prekinuo slavlje gostujućih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledalo je kao da utakmica ide u smjeru "iksa", ali je onda Jose Callejon, nakon velike gužve i odbijene lopte Mallorcina vratara, zakucao loptu uz samu vratnicu za velika tri boda Reala s kojim je pobjegao Barceloni na ogromnih osam bodova prednosti, ali uz utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo