VIDEO: / KAKVO UNIŠTAVANJE ZA USKRS! Cristiano Ronaldo za povijest!

Navijači Reala dobili su najljepši poklon za Uskrs. Kraljevski klub je uništio Granadu s 9:1, a Cristiano Ronaldo je utakmicu završio s pet golova.

5.4.2015.
12:57
VOYO logo

Utopljenik nije imao sreće, došao je na noge raspoloženom Realu, kojem se vratio i James Rodriguez. On je s Kroosom i Modrićem držao vezni red Reala, a aktualni osvajači Lige prvaka stižu na samo gol zaostatka za Barcelonom.

Gareth Bale zabio je prvi gol za domaćina u 25. minuti, a do 38. je već bilo 4:0. Gledali smo 'show' Cristiana Ronalda, Portugalac je do poluvremena stigao do 24. hattricka u španjolskoj ligi. Najviše u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Katastrofa gostiju se nastavila u nastavku. Prvo je Benzema u 52. povisio na 5:0, a dvije minute kasnije Ronaldo je zabio i svoj četvrti gol na utakmici. Niti 120 sekundi kasnije, novi gol, već je 7:0, opet Benzema. Jadni gosti su do počasnog gola došli u 74. minuti, Ibanez je pogodio mrežu Casillasa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dva gola zabili su domaćini. Prvo je Mainz zabio autogol za 8:1 u 83. minuti, da bi Ronaldo u 90. minuti došao do petog gola na utakmici. Asistent mu je bio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo