REAL NALJUTIO MAMU: /

Prodali joj sina, pa je 'poludjela'

Image
Foto: AFP

Nakon četvrt stoljeća Iker Casillas više nije igrač Reala, legendarnog vratara je 'kraljevski klub' prodao u Porto, a to se nije svidjelo gospođi Casillas.

13.7.2015.
6:30
AFP
VOYO logo

"Za igrača poput Ikera, Porto je klub na razini španjolske treće lige. Svjetski prvak ne može završiti karijeru u Portu. Treba je završiti gdje on to poželi, a njemu ne bi smetala niti Barcelona, jer su oni gentlemenski klub", rekla je María del Carmen Fernández González, Ikerova majka.

Gospođa očito baš i ne prati nogomet, jer Porto je daleko od španjolskog trećeligaša. No, ona ne voli baš Realovog predsjednika Flornetina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli su Buffona

"Perez ga nikad nije želio jer je nizak. On voli visoke vratare. Opsjednut je bio kupovinom Buffona. Moj sin je morao izdržati mnogo toga, psihološki pritisak. Tretirali su ga drugačije od ostalih igrača, godinama su ga kritizirali. To nije bilo nimalo pošteno i utjecalo je na njegovu igru", smatra gospođa majka.

I tko je može kriviti? Real se mogao nešto ljepše oprostiti s legendom koji je klubu dao baš sve. Odigrao je 725 utakmica, osvojio tri Lige prvaka, pet Primera i onda na isti dan kad ga klub otpiše, više ga i ne prate na društvenim mrežama? Niti je život na Facebooku ili Twitteru, ali pokazuje koliko malo poštovanja klub ima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo