ŠTO RAMOSOV ODLAZAK ZNAČI ZA REAL MADRID? / "Kraljevima" je to donijelo neke dobre, a i neke jako loše stvari

Image
Foto: Profimedia

Ramos je napustio Real Madrid nakon 16 godina

18.6.2021.
11:59
Profimedia
VOYO logo

Sergio Ramos, dugogodišnji kapetan španjolskog nogometnog giganta Real Madrida, napustio je "Kraljevski klub" nakon 16 godina.

Tridesetpetogodišnji Ramos ove je godine imao puno problema s ozljedama, odigravši samo pet utakmica od početka godine. Još nije poznato gdje će nogometaš, koji je s Realom osvojio pet naslova državnog prvaka, četiri Lige prvaka i dva kupa Kralja, nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLUŽBENO POTVRĐENO /

Sergio Ramos neće više igrati za Real Madrid

Image
SLUŽBENO POTVRĐENO /

Sergio Ramos neće više igrati za Real Madrid

Analiza Marce

Ove godine nije niti u reprezentaciji na Europskom prvenstvu, a u španjolskoj momčadi uopće nema niti jednog igrača španjolskih viceprvaka Reala.

Španjolski list Marca u petak je objavio tekst s naslovom "Dobre i loše stvari Ramosovog odlaska" u kojemu je naveo kako će se točno odlazak legendarnog braniča odraziti na "Kraljeve".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobre stvari

Od pozitivnih stvari, navodi se da su se sada otvorila mjesta za nove, mlađe igrače te da se Real više neće morati plaćati Ramosovu veliku plaću.

Također, stiglo je vrijeme da Ramosovu poziciju u svlačionici preuzme neki novi igrač koji će postati vođa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, sada više neće biti "sapunice" poput one s Ramosovim produživanjem ugovora i velike neizvjesnosti oko njegove budućnosti u Realu, koja je loše utjecala na klub.

Loše stvari

Što se tiče negativnih stvari, Marca navodi da je Real ostao bez lidera i igrača koji se nikada nije predavao te da bi Madriđani sada mogli biti u velikim problemima u obrani ako iz kluba otiđe i francuski stoper Raphael Varane, za kojega su se pojavile glasine da želi promijeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ramos je bio branič koji je postizao jako puno pogodaka svake sezone i "Kraljevi" su bez njega osjetno bezopasniji nakon prekida.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo